Christine Ouzounian privát képmegosztó oldalán dicsekedett el vadonatúj Lexusával. De vajon honnan futja egy munkanélküli bébiszitternek egy millió dolláros luxusjárgányra? 

Hosszas találgatások után egy hónappal ezelőtt robbant a hír: különválik Hollywood egyik legkitartóbb sztárpárja, Jennifer Garner és Ben Affleck.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az okokról a mai napig folyik a találgatás, ám a híresztelések szerint sok köze lehetett ehhez a színészházaspár egyik korábbi dadájának, a fiatal és dögös Christine Ouzouniannek. Olyannyira, hogy a páros a legutóbbi jelentések szerint a mai napig fenntartja viszonyát, mi több, már babavárással kapcsolatos találgatásokis felröppentek.

Mialatt Ben a lehető legbékésebb módon igyekszik rendezni a válása körüli felhajtást, addig állítólagos szeretője egy Bel Air-i hotelben tengeti mindennapjait, az ET Online pedig észrevette azt a fényképet, amelyet az egyébként munkanélküli dada privát képmegosztó oldalára posztolt - nézd csak meg ITT, micsoda luxusjárgány mellett feszít! A képaláírás szerint pedig mindenki megnyugodhat, Christine nagyon boldog és csupa mosoly új Lexusa mellett.