Méregdrága luxusautót kapott Ben Afflecktől a szeretője?

luxusautó Christine Ouzounian válás Ben Affleck Jennifer Garner megcsalás dadus Lexus szerető dada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christine Ouzounian privát képmegosztó oldalán dicsekedett el vadonatúj Lexusával. De vajon honnan futja egy munkanélküli bébiszitternek egy millió dolláros luxusjárgányra? 

Hosszas találgatások után egy hónappal ezelőtt robbant a hír: különválik Hollywood egyik legkitartóbb sztárpárja, Jennifer Garner és Ben Affleck.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az okokról a mai napig folyik a találgatás, ám a híresztelések szerint sok köze lehetett ehhez a színészházaspár egyik korábbi dadájának, a fiatal és dögös Christine Ouzouniannek. Olyannyira, hogy a páros a legutóbbi jelentések szerint a mai napig fenntartja viszonyát, mi több, már babavárással kapcsolatos találgatásokis felröppentek.

Mialatt Ben a lehető legbékésebb módon igyekszik rendezni a válása körüli felhajtást, addig állítólagos szeretője egy Bel Air-i hotelben tengeti mindennapjait, az ET Online pedig észrevette azt a fényképet, amelyet az egyébként munkanélküli dada privát képmegosztó oldalára posztolt - nézd csak meg ITT, micsoda luxusjárgány mellett feszít! A képaláírás szerint pedig mindenki megnyugodhat, Christine nagyon boldog és csupa mosoly új Lexusa mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.