Jó dolga van! Ezért a süniért rajong az internet

állat aranyos videó sündisznó sün
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megirigyelhetnénk a cuki sündisznó dolgát, aki ágyban lefetyelheti kedvenc italát.

Hogy is indulhatna jobban egy nap, mint egy kis ágyban fetrengéssel munka előtt, úgy, hogy a kedvenc kávénkat szürcsölgetjük? Ennek a süninek már összejött a szuper napindítás, ágyba kapta a reggeli tejét.

Übercuki videó!

Gyász! Elhunyt Fejes Endre íróhttp://www.life.hu/news/20150828-fejes-endre-a-jo-estet-nyar-jo-estet-szerelem-iroja-elhunyt-92-eves-koraban.htmlKilencvenkét éves korában kedden elhunyt Fejes Endre Kossuth- és József Attila-díjas író, a Rozsdatemető és a Jó estét nyár, jó estét szerelem szerzője - közölte a Vígszínház csütörtökön az MTI-vel.News--Nagyon édi! Állatoknak köt cuki sapkákat egy művészhttp://www.life.hu/news/20150827-allatoknak-kot-cuki-sapkakat-egy-muvesz.htmlImádnivaló sapkákat köt cicáknak és kutyáknak őszre és télre Meredith Langley.News--Autóbalesetet szenvedett a népszerű útifilmeshttp://www.life.hu/news/20150827-levison-wood-utifilmes-autobalesetet-szenvedett-a-himalajanal.htmlForgatás közben szenvedett balesetet Levison Wood: a Két lábon a Nílus mentén sorozat készítője a Himalájánál sodródott el autójával az útról.News--Taroltak az interneten a magyar kosarasok - Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20150827-letarolta-az-internetet-a-magyar-kosarasok-videoja.htmlA legnagyobb videómegosztó portált szinte felrobbantotta a magyar kosaras csapat elképesztő felvétele, amin a Face Team bravúrjain és Budapest szépségein egyaránt gyönyörködhetünk.NewsSzörnyű! Élve eltemettek egy 16 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150827-elve-eltemettek-egy-fiatal-lany-aki-harom-honapos-terhes-volt.htmlAz orvosok halottá nyilvánították, majd eltemették azt a fiatal lányt, akiről később kiderült, hogy még élt a temetés alatt. NewsThinkstockEgyházi iskolában szexelt 17 éves diákjával a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20150827-egyhazi-iskolaban-szexelt-17-eves-diakjaval-a-tanarno.htmlA 17 éves fiú anyja bukkant rá a tanárnőtől kapott furcsa üzenetekre gyereke telefonjában. Kiderült, szexuális kapcsolat van köztük.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.