Bangó Margit unokája, Tina kitálalt a Facebookon, ahol megdöbbentő kijelentést tett: állítólag szülei nagyanyja halálát várják.

Egyre durvább dolgok derülnek ki Bangó Margit és lánya, Marika viszályáról. Először csak arról volt szó, hogy a fiatalabb nő nem léphetett fel egy rendezvényen, míg anyja igen, ezért négy éve nem beszélnek, most pedig Tina, Margit néni unokája azt írta, hogy anyja nagyanyja halálára vár az öröksége miatt – írja a Blikk

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Azt nyilatkozza, hogy nem tudna tükörbe nézni, ha fel kellene hívnia a saját anyját, mamát? Hát inkább ne nézzen tükörbe SEHOGY! Azt nyilatkozza, hogy nem tart igényt az örökségre sem? Ez érdekes! Hiszen évek óta mama (Margit) halálát várják, mert mama a házát még éltében a nevére íratta az anyámnak, amiért ő betegen, véres verejtékkel dolgozott meg! Arra formálnak jogot, amibe ők egy fillért sem tettek! Már most azon agyalnak, hogy ha Margit mama meghal, akkor engem hogyan tesznek majd ki a 2 gyerekemmel és a családommal az utcára, mivel köztudott, hogy mi mamával élünk együtt, már hosszú évek óta, és szüksége van ránk. Az Isten mindent lát! A Szívek és elmék vizsgálója! Tudja, mi lakozik a szívünkben! Az ítélet mindig Isten kezében van! A mi szívünk, mamának és nekem tiszta, és mi boldogságban élünk továbbra is együtt a gyermekeimmel, a férjemmel, imádott mamánakkal, Bangó Margittal, remélem még 100 évig!" – írta Tina.