A 2007 őszén eltűnt kislány ügyében indított nyomozást egy újabb nyilatkozat szerint hamarosan lezárhatják.  De vajon miért?

Valószínűleg azért, mert a Scotland Yard eddig 11 millió fontot, átszámítva körülbelül 5 milliárd forintot költött a nyomozásra, és komoly eredményt nem tudnak felmutatni, pedig az ügyön 31 nyomozó dolgozik.

Forrás: Origo
"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?
Egy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

John O'Connor a Metropolitan Rendőrség egykori vezetője megkérdőjelezte a rendőrök munkáját, miután rengeteg pénzt költöttek, de letartóztatás azóta sem történt. O’Connor szerint eljött az idő, hogy pont kerüljön az ügy végére, és a nyomozást véglegesen lezárják. 

„Nem szabad feladni a reményt!" – Így tartják a lelket az eltűnt Madeleine szüleiben

A kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt. Itt elolvashatod az üzenetüket!