Whitney Houston néhány hónappal ezelőtt elhunyt lányának tragédiájáért egy ideje már a barátját, Nick Gordont tartják felelősnek. A 25 éves férfi tagadja a vádakat.

Még mindig tart a nemrég elhunyt Bobbi Kristina Brown halála miatt indított vizsgálat. A gyanúsított továbbra is a lány barátja, Nick Gordon, aki az ügyészség vádjai szerint azért végzett Whitney Houston és Bobby Brown közös gyermekével, hogy rátehesse kezét a milliós örökségre.

Bobbi Kristina Brown és barátja, Nick GordonForrás: AFP/Frazer Harrison

Nick Gordon azonban továbbra is tagadja, hogy ő állna Bobbi Kristina halálának hátterében: a 25 éves férfi ügyvédjén keresztül cáfolta, hogy csalással vette feleségül a lányt abból a célból, hogy ellenőrzése alatt tarthassa őt és a Whitney Houston által örökölt hatalmas vagyont - olvasható a People magazin weboldalán. (A házasságukat igazoló dokumentumokat egyébként a mai napig nem találja.)

Több milliót vett le Bobbi Kristina számlájáról
Egy korábbi vádiratban szerepelt továbbá, hogy Nick Gordont 11 millió dollárt, vagyis nagyjábül 3 milliárd forintnak megfelelő összeget emelt le barátnője számlájáról, míg a lány kórházban küzdött az életéért. A People magazinban megjelent cáfolatban erre a pontra nem tért ki a férfi ügyvédje.

Elutasította továbbá, hogy megütötte volna, hogy mérget adott neki, majd arccal lefelé tette volna Bobbi Kristinát a vízzel teli kádba. Azt azonban elismerte, hogy a tragédia napján szórakozni ment, majd hazaérve veszekedett a lánnyal, akit, miután eszméletlenül rátalált egy ott lévő közös barátjuk, megpróbált újraéleszteni. Bobbi Kristina Brown július 26-án halt meg.