Elhagyta a felszerelését Szerbiában az Edda zenekar

Forrás: Red Lemon -
Szerbia Edda felszerelés lopás Gömöry Zsolt fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első hírek arról szóltak, hogy az Edda több hangszerét és ellopták a külföldi fellépésen, de végül Gömöry Zsolt minden rajongót megnyugtatott.

„A szerbiai fellépésünk szervezői szerencsére megnyugtattak minket, nem tűnt el semmi, vagy legalábbis nem loptak el semmit. Annyi történt, hogy elkeveredett pár dobfelszerelés, de szerencsére azokat is visszakaptuk már, ugyanis utánunk küldték, szóval nincs baj, legközelebb is felléphetünk” – mondta Gömöry Zsolt, az együttes billentyűse a Blikknek.

Forrás: Red Lemon

Sarka Kata rajong Pataky Attiláért

Hajdú Péter felesége jól mutatott az Edda frontemberének oldalán, és kiderült: a gyönyörű sztár rajong a rockcsapatért. A közös képüket ide kattintva megnézheted!
Sandra Bullock feneke szőrösebb, mint George Clooney-éhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-sandra-bullock-feneke-szorosebb-mint-george-clooney-e.htmlA színésznő mindenkit meglepett, hogy legújabb filmjéről nyilatkozva arra is kitért, hogy mennyire szőrös a feneke.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs megint túl messzire megy? Új műsorában Hajdú Péternek is nekimenthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-a-tv2-sztarjain-nevetnek-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musoraban.htmlHajdú Pétert és Sarka Katát is felemlegették Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című új műsorában, amelyben szokatlan módon a TV2-ből ismert arcokat sem kímélik.TV + Sztárok--Nincs is szexibb a sejtelmes fehérneműben mobilozó Sarka Katánálhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-sarka-kata-a-life-hu-sztarszerzoje-sejtelmes-fehernemuben-mobilozik-a-teraszon.htmlSarka Kata, akibe a hétvége során szeretett bele talán igazán a férje, Hajdú Péter, gyönyörű fotóval örvendeztette meg instagramos követőit.TV + Sztárok--Erőszak fordítva: egy nő megverheti a párját?http://www.life.hu/sztarok/20150913-voxpop-vlogoli-nokkel-szembeni-eroszak-szorcsik-viki-kapcsan.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy mennyire fer dolog egy férfinak megverni egy nőt, és hogy fordítva is elítélendő -e a dolog. TV + Sztárok--Kiss Ramóna dögös ruciban ment Sebestyén Balázshozhttp://www.life.hu/sztarok/20150913-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-dogos-ruciban-ment-sebestyen-balazshoz-a-gyertek-at.htmlA Gyertek át szombat este! műsor felvételén a Barátok közt sztárja mély dekoltázsával és testhez simuló ruhájával hívta fel magára a figyelmet.TV + SztárokOrigoIszak Eszti bikinis fotójától mindenkinek szép éjszakája lesz: Íme!http://www.life.hu/sztarok/20150912-iszak-eszti-bikinis-fotojatol-mindenkinek-szep-ejszakaja-lesz.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a szépséges műsorvezető Szardínián pihen, most pedig egy újabb gyönyörű fotót tett közzé.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.