Még mindig nem tudni pontosan, hogy ki hibázott a balesetben, amelyben a motorral közlekedő Rékasi Károly súlyos sérüléseket szenvedett.

A színészt már kihallgatták a rendőrök, de érdemi előrelépés még nem történt az ügyben. A színművész nem érti, miért tart ilyen sokáig a nyomozás, meggyőződése, hogy az autó hibázott, ezért a biztosítóval szemben kártérítési igénye lesz a tönkrevágott szezonja miatt.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

„Valóban voltak már kint nálam a nyomozók. Kijött hozzám két fő, és meghallgatott, de még nem zárult le az ügy. Magam sem értem, mi­ért húzódik ennyi ideig a nyomozás. Még a motoromat sem adták vissza. Pár nappal ezelőtt épp ott autóztam el, ahol a baleset volt. A helyszínt látva van egy határozott elképzelésem arról, hogy mi történhetett” – mondta a Blikknek.

„Meggyőződésem, hogy ez egy jól belátható helyzet volt onnan, ahonnan az autós jött. Azaz az autós véleményem szerint feltétlenül hibázott. Különben nem kerülhettem volna az autónak arra az oldalára” – magyarázta a színművész, akinek Pikali Gerdával való kapcsolatát is megváltoztatta  a baleset.

„Évek óta balesetmentesen közlekedem. Semmi másra nem készülök, mint amit bárki más tenne az esetemben. Teljesen máshogy alakult volna az őszöm és a telem, ha nincs ez a karambol. Természetesen lesz kárigényem a kieső bevételek miatt.”

Az Országos Rendőr-főkapitányság csak annyit nyilatkozott a lapnak, hogy jelenleg is folyik a nyomozás, így pontos felvilágosítást még nem tudnak adni. 

Erre emlékszik Rékasi Károly a kórházban töltött időből - Exkluzív interjú!

Rékasi Károly a Life.hu kameráinak mesélt a balesetéről, mostani állapotáról, és azt is elárulta, mit szólna, ha Zsigmond fia motorozni szeretne. A videóért kattints ide!