Bonifác, Kriszta, Dávid, Anita és Mentős Laci csak arra várnak, hogy a legnagyobb házibulikkal durranthassanak az RTLII képernyőjén.

Bonifác angoltanárként dolgozik, de mostanában a zene egyre inkább előtérbe kerül az életében. Bár imád bulizni, egy kezén meg tudja számolni hány nője volt. A ruhatára leginkább ingekből, zakókból és egyszínű pólókból áll. Laza, pörgős csávó, nem hagyja, hogy a vendégei ne érezzék jól magukat, imád vendéglátóként tüsténkedni.

Forrás: RTL Klub

Kriszta hét éve él Budapesten, próbálkozott az X-Faktorral is, de az államvizsgája közbeszólt. Édesanyja a legjobb barátnője, még a szexuális élményeiket is megosztják egymással. Mégis nehezen viseli a mindennapokat, mert nincs mellette egy állandó társ. Dávid egy bolondos, igazán laza srác, aki nem mellesleg a Neoton Família dobosa és Csepregi Éva fia. Szétszórt, hebrencs fiú, de nagyon szórakoztató figura. Saját döntése volt, hogy a zenével szeretne foglalkozni, semmilyen szülői nyomás nem volt rajta.

Forrás: RTL Klub

Anita nagydumás, fecsegő csaj, elmondása szerint vehemens, agresszív és kiborító tud lenni. Mindenkinek megmondja a véleményét, ezért tartanak tőle sokan. Gödöllőn él albérletben a macskájával, Elzával. Laci egy dunakeszi mentős, ma már három cég tulajdonosa, kerti fa bútorokkal, mentős ruhákkal is kereskedik, és van egy készenléti mentős csapata 10 autóval, vezetőkkel, orvosokkal. Mindenkit ismer Dunakeszin, nagy a baráti és ismeretségi köre. Egy éve kezdett el mulatóst énekelni, most bulikra esküvőkre járnak.