Csepregi Éva fia hatalmas házibulit rittyent az RTLII-n

Forrás: RTL Klub -
buli Partyzánok műsor RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bonifác, Kriszta, Dávid, Anita és Mentős Laci csak arra várnak, hogy a legnagyobb házibulikkal durranthassanak az RTLII képernyőjén.

Bonifác angoltanárként dolgozik, de mostanában a zene egyre inkább előtérbe kerül az életében. Bár imád bulizni, egy kezén meg tudja számolni hány nője volt. A ruhatára leginkább ingekből, zakókból és egyszínű pólókból áll. Laza, pörgős csávó, nem hagyja, hogy a vendégei ne érezzék jól magukat, imád vendéglátóként tüsténkedni.

Forrás: RTL Klub

Kriszta hét éve él Budapesten, próbálkozott az X-Faktorral is, de az államvizsgája közbeszólt. Édesanyja a legjobb barátnője, még a szexuális élményeiket is megosztják egymással. Mégis nehezen viseli a mindennapokat, mert nincs mellette egy állandó társ. Dávid egy bolondos, igazán laza srác, aki nem mellesleg a Neoton Família dobosa és Csepregi Éva fia. Szétszórt, hebrencs fiú, de nagyon szórakoztató figura. Saját döntése volt, hogy a zenével szeretne foglalkozni, semmilyen szülői nyomás nem volt rajta.

Forrás: RTL Klub

Anita nagydumás, fecsegő csaj, elmondása szerint vehemens, agresszív és kiborító tud lenni. Mindenkinek megmondja a véleményét, ezért tartanak tőle sokan. Gödöllőn él albérletben a macskájával, Elzával. Laci egy dunakeszi mentős, ma már három cég tulajdonosa, kerti fa bútorokkal, mentős ruhákkal is kereskedik, és van egy készenléti mentős csapata 10 autóval, vezetőkkel, orvosokkal. Mindenkit ismer Dunakeszin, nagy a baráti és ismeretségi köre. Egy éve kezdett el mulatóst énekelni, most bulikra esküvőkre járnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.