Döbbenetes! John Lennon fogyatékal élő embereket parodizált

John Lennon Beatles videó fogyatékosság zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesről most került elő az a felvétel, amin a sztár eddig ismeretlen oldalát láthatjuk. Az internet szinte felrobbant a videó láttán. 

A Beatles együttes egyik alapítója a Mindezt meg lehetett csinálni a 60-as években című műsorban szerepelt még ötven évvel ezelőtt, ahol kifigurázta a fogyatékkal élő embereket. A zenész a hangját, és az arcát is eltorzította, majd a jobb lábával kezdett el kalimpálni, minta béna lenne.

A felvételen tisztán hallható, hogy a közönség tapsol, és ujjong a parodizálás alatt. 1980-ban Lennon híres volt a csípős humoráról. Több kommentelő is felháborodott a videó láttán, és sokan sértegetni is kezdték a legendás énekest.

Itt élt John Lennon

A Surrey-ben található pompás Tudor-stílusú ház volt Lennon és első felesége, Cynthia otthona 1964 és 1968 között. A háromszintes, hat hálószobás vityillóhoz egy gyönyörűen karbantartott, 6000 négyzetméteres kert és egy úszómedence is tartozik. Kattints ide a fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.