Úgy tudni, Galambos Lajos minden szabadidejében a vallomástételre készül, és jegyzetel, ugyanis hamarosan vallomást tesz a nyomozóknak.

"Ügyfelem úgy döntött, hogy a nyomozó hatóság előtt részletes vallomást kíván tenni. Erre a felkészülést meg is kezdte, így napokon belül sor kerülhet a folytatólagos kihallgatására" - nyilatkozta a Blikknek dr. Berényi András ügyvéd, aki hozzátette:

Lajcsit nem viselik meg a bv.-körülmények, sőt elégedett a bánásmóddal, illetve az ellátással.

 

Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) a Budaörsi Járásbíróságon 2015. szeptember 24-énFotó: Szabó Gábor - Origo

A hírek szerint a zenész minden szabadidejében a vallomástételre készül, és jegyzetel, illetve az ügyvédjén keresztül próbálja az otthoni dolgokat is igazgatni.

Magyar hírességek, akik megjárták a börtönt
Lagzi Lajcsi áramlopási ügyére csütörtökön pont kerül. Az Origo cikke szerint vezetőszáron kísérték a Budaörsi Járásbíróságra Lajcsit, akit az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsít. Még az is elképzelhető, hogy rács mögé kerül a dáridózás koronázatlan királya. Ennek kapcsán összegyűjtöttük azokat a hazai hírességeket, akik már megjárták a börtönt. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Korábban iratokat, számítógépeket is magukkal vittek a rendőrök Lagzi Lajcsi ingatlanjaiból, és a szomszédokat is kihallgatták - írta az Origo.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul
Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nem csak zenészként és producerként tevékenykedett, hanem dörzsölt üzletemberként is. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Lagzi Lajcsi szeptember 24-én került előzetes letartóztatásba. A gyanú szerint a zenész és két társa öt év alatt 3,5-30 millió forintnyi kárt okozott a közműszolgáltatóknak azzal, hogy nem fizetett a használt közüzemi szolgáltatásért.

Íme, Lagzi Lajcsi elképesztő luxusotthona
Mikor a Hal a tortán stábja Lagzi Lajcsinál járt, a mulatóssztár körbevezette őket, és megmutatta a csoda szép lakást, amelyben feleségével és gyerekeikkel éltek.

Ebben a fényűző házban élt tehát az előzetes letartóztatásba helyezett Galambos Lajos és családja.