Király Viktor megnyerheti az amerikai The Voice-t – Videó!

Adam Levine tehetségkutató Amerika The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre nyilvánossá vált az a videó, amire azóta várunk, hogy kiderült: Király Viktor elindult az amerikai tehetségkutatóban.

Nem is kételkedtünk benne, hogy Király Viktor továbbjut a show-ban, de most már azt is tudjuk, hogy dalára mind a négy zsűri, Gwen Stefani, Adam Levine, Pharell Williams és Blake Shelton is megfordult, jelezve ezzel, hogy mind szívesen látnák saját csapatukban.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Viktor, aki részben testvérének, Lindának köszönheti sikerét, végül a Marron 5 frontemberének szavazott bizalmat, nem is véletlenül, hiszen Adam Levine nagyon hisz Viktorban: „Te megnyerheted ezt a versenyt!” – jelentette ki a világsztár.

Elárulta: ezért szakított kedvesével Király Viktor

Ahogy már megírtuk, Király Viktor és kedvese, Bea szakítottak. A lány a Facebookra posztolta ki búcsúüzenetét az énekes Voice-beli szereplését követően: "„Őszintén gratulálok Király Viktornak a szerepléséhez. Köszönöm, hogy idáig mellette lehettem, és támogathattam őt! További sok sikert kívánok neki az életben!" Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.