Véget ér Blake Lively vállalkozása: bezár a Preserve

webshop megszüntetés sorozat blog bezárás A pletykafészek vállalkozás weboldal Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykafészek színésznője 2013-ban indította el weboldalát, a preserve.us-t. Mivel az oldal nem a Blake által várt eredményeket hozta, úgy döntött, megszünteti működését.

Október 9-ig még elérhető lesz mindenki számára Blake Lively weboldala, a Preserve, ám az itt megvásárolható termékek már egytől egyig kiárusítás alatt állnak.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A pletykafészek színésznője az amerikai Vogue-nak elmondta, hogy a webshopként és blogként üzemelő site-ot sajnos a jelek szerint túl korán indították útjára, így pedig sajnos nem tudott egészen kiteljesedni a belefektetett munka és az oldal eredetileg elképzelt célja. „Nem változtatta meg az emberek életét semmilyen szinten sem.

Kultikus fotókkal ünnepli 100. születésnapját a brit Voguehttp://www.life.hu/trend/20150908-a-brit-vogue-100-szuletesnapja-alkalmabol-kiallitas-nyilik-londonban.html„Vogue 100: a stílus évszázada” címmel nyílik kiállítás a National Portrait Gallery múzeumban Londonban, ahol a híres divatmagazin legbotrányosabb és leghíresebb fotóit állítják ki.Trend--Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtőlhttp://www.life.hu/trend/20150824-blake-lively-szineszno-szulinapos-igy-valtozott-a-stilusa.htmlVitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!TrendAFPElső gyermekét várja A pletykafészek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150519-leighton-meester-es-adam-brody-elso-gyermekuket-varjak.htmlGratulálunk Leighton Meesternek és Adam Brodynak! Babát vár a népszerű sorozat sztárja.Család--Ciciszelfivel bizonyítja Blake Lively a szoptatás előnyeithttp://www.life.hu/csalad/20150716-blake-lively-ciciszelfivel-bizonyitja-a-szoptatas-elonyeit.htmlA Pletykafészek színésznője képmegosztó oldalán mutatta meg formás dekoltázsát, amelyet meggyőződése szerint az anyaság formált olyanra, amilyen. Valószínűleg nemcsak ő olyan boldog ettől...CsaládOrigoÚjra elveszítheti gyermekeit A pletykafészek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150812-kelly-rutherford-a-pletykafeszek-sztarjanak-vissza-kell-kuldenie-gyerekeit-apjukhoz-monacoba.htmlNem akar véget érni Kelly Rutherford gyermekelhelyezési drámája: a színésznőnek vissza kellett küldenie gyermekeit Monacóba édesapjukhoz.Család--Vége Blake Lively és Ryan Reynolds házasságának?http://www.life.hu/intim/20150617-blake-lively-es-ryan-reynolds-valoperes-ugyvedet-keres.htmlA hollywoodi álompár 2012-ben, a legnagyobb titkoban házasodott össze, most viszont úgy tűnik, tönkrement a kapcsolatuk.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.