A pletykafészek színésznője 2013-ban indította el weboldalát, a preserve.us-t. Mivel az oldal nem a Blake által várt eredményeket hozta, úgy döntött, megszünteti működését.

Október 9-ig még elérhető lesz mindenki számára Blake Lively weboldala, a Preserve, ám az itt megvásárolható termékek már egytől egyig kiárusítás alatt állnak.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A pletykafészek színésznője az amerikai Vogue-nak elmondta, hogy a webshopként és blogként üzemelő site-ot sajnos a jelek szerint túl korán indították útjára, így pedig sajnos nem tudott egészen kiteljesedni a belefektetett munka és az oldal eredetileg elképzelt célja. „Nem változtatta meg az emberek életét semmilyen szinten sem.

Pedig éppen ezért kezdtem ebbe a vállalkozásba, nem azért, mert azt gondoltam, sztár vagyok, és az emberek hallani akarják, miről mit gondolok. Soha nem erről szólt ez a dolog– mondta el a magazinnak a színésznő, aki annak idején itt jelentette be gyermekáldásának hírét is. Blake leszögezte, hogy már dolgozik az újabb projektjén, amely sokkal inkább közelebb viheti ahhoz, amit eredetileg elképzelt.