Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tom Hanks a Twitteren üzent egy egyetemi hallgatónak, hogy megtalálta a parkban a diákigazolványát, és ha vissza akarja kapni a dokumentumot, akkor keresse az irodáját. Mostanra meg lett a lány is.

Az ABC csatorna reggeli műsora, a Good Morning America kedden le is vadászta az igazolvány tulajdonosát, és behívta a stúdióba a Fordham Egyetemre járó Laurent - írja cikkében az Origo.

Forrás: Twitter / Tom Hanks

A lány elmesélte, hogy a Lincoln Centre melletti parkba ment futni, és a diákigazolványát a telefonja mellé dugta a karpántjába. Az igazolvány akkor eshetett ki, amikor elővette a mobilját, hogy egy őszi hangulatú fotót csináljon vele az Instagramra.

Lauren azért nem reagált egyből Hanks felhívására, mert nincs fent a Twitteren, csak órákkal később értesült az ügyről, amikor e-mailt kapott az egyik tanárától "Híres lettél" tárggyal. Ezt követően minden ismerőse hívogatni kezdte, és nem tudott az iskolai teendőire koncentrálni.

A lány úgy csinált a műsorban, mintha Tom Hankstől várná, hogy keresse meg őt, sőt azt is megjegyezte, hogy már kifizetett 20 dollárt egy új diákigazolványért, azt sugallva, hogy a hollywoodi színész visszatéríthetné neki az összeget. Bár mindez valószínűleg a reggeli műsorokban megszokott, úgynevezett jópofáskodás volt.