Lagzi Lajcsi mentette meg Pataky Attilát Jimmy-től

Fotó: MTI/Zih Zsolt, Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Zámbó Jimmy Dáridó Pataky Attila Lagzi Lajcsi diplomácia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zenészvilágban közismert sztori: Lagzi Lajcsinak köszönhető, hogy Zámbó Jimmy és Pataky Attila nem tett kárt egymásban a miskolci Dáridó-turnén.

Lajcsi a Dáridó és ami mögötte van című könyvben mesélt diplomáciai készségéről, ami sokak szerint életet mentett. Egy miskolci eseményen történt, hogy Lajcsi és Pataky betért az úton egy vendéglőbe, ahová befutott Jimmy, és számon kérte, hogy miért akarták kihagyni a kajálásból.

Fotó: MTI/Zih Zsolt, Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A legendássá vált hármas fogat botrányáról így írt Lajcsi: „Szó szót követett, Attila a végén odavágta neki, hogy aztán nehogy beégesse őt a miskolciak előtt. Több sem kellett Jimmynek, felhúzta magát, amire rátöltött még nem kevés whiskyt.”

Pataky megunta Jimmy kötözködését, és megfenyegette: ha elhagyják a Miskolc kezdődik táblát, nem fogja magát vissza. Ahogy megérkeztek, Lajcsi biztonsági őröket állított az álomba szenderülő Jimmy öltözője elé, aki azonban felébredt, és bement Patakyhoz. „Mi van, vén ..., hát te még élsz?” – kérdezte. Lajcsi diplomáciai érzékének köszönhetően megúszták a balhét, ami nagyon durván is elsülhetett volna.

"Elszálltam egy kicsit" - Kiderült, Lagzi Lajcsi ügynök volt!

Lajcsi első ügynöki munkája csomagszállítás volt, ezután bízták volna meg más feladatokkal, de neki nem volt kedve ehhez egyáltalán. Olvasd el a Life.hu cikkét!

„Jól emlékszem, akkoriban már nem csak a piáról volt szó, Jimmynél sokak szerint „fehér port" is láttak, és persze fegyverrel járt. Elsősorban magamnak köszönhetem, de Lajcsinak is volt némi szerepe, hogy nem dördült el lövés, ami nem tudni, kit talált volna el. Nem akartam balhét pont Miskolcon, a szülővárosomban” – mondta a Blikknek Pataky Attila, aki szeretné tudni, mi az igazság Lajcsi energialopásával kapcsolatban.

„Lajcsival nyolc éve felszínes a kapcsolatunk, de nem hiszem, hogy rászorult a lopásra. Ha pénz kellett volna neki, lett volna mit eladnia, bár tény, hogy spórolós: megnézte mindig, mire ad ki pénzt” – tette hozzá Pataky.

Lagzi Lajcsi barátai értetlenül állnak a botrány előtt

Napok óta a Galambos Lajos körül zajló botránytól hangos a sajtó. Rengeteg sztár nyílvánította már ki a véleményét a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatóssztár ügyével kapcsolatban, de a zenész barátai továbbra is azt állítják: hisznek az énekes ártatlanságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.