Bébipatkány került a bébispenót közé a népszerű gyorsétterem szendvicsében

patkány bébispenót szendvics gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis extra meglepetéssel szolgált egy oregoni Subway étterem. Az extra adag bébispenótba extra adag bébipatkány is került.

Az extra spenótot kérő vendég idejében észrevette, hogy egy halott kis patkány került a szenvicsébe. Mielőtt beleharapott volna, belenézett, és felfedezte az állatot. "Vicces, de egyben nagyon undorító volt" - idézte fel a felismerés pillanatát. A gyorsétterem igazgatója nem érti, hogy fordulhatott ez elő.

Forrás: Facebook

Ez a patkány igazinak tűnik, de a legutóbbi rántott patkány is úgy nézett ki, aztán mégis kiderült, hogy nagy kamu az egész.

Kocsiba tuszkolt, és szerelméről győzködött egy lányt a férfihttp://www.life.hu/news/20151014-kocsiba-tuszkolt-es-szerelmerol-gyozkodott-egy-lanyt-a-ferfi-teten.htmlTét község helyi Rómeója furcsa módon próbálta bebizonyítani szerelmét egy 18 éves lány iránt. News--Együtt ivott a gyerekekkel, és melegpornót mutatott nekik a kiskunhalasi tanárhttp://www.life.hu/news/20151014-egyutt-ivott-a-gyerekekkel-es-melegpornot-mutatott-nekik-a-tanar.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott a kiskunhalasi tanár, aki egészen sajátos módon igyekezett megnyerni a gyerekek szimpátiáját. News--Reménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20151012-schumacher-menedzsere-szerint-javult-egy-keveset-a-pilota-allapota.htmlEgyes források szerint reménykeltő a Forma-1-es pilóta állapota. News--Tömegközlekednél? Ma inkább gyalogolj - Korlátozott a forgalom Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151011-korlatozott-a-forgalom-budapesten-a-sportrendezvenyek-miatt.htmlJelentős forgalomkorlátozásokra kell ma számítani a fővárosban és módosul sok közösségi közlekedési járat menetrendje is a 30. Spar Budapest Maraton Fesztivál és a lánchídi kerékpáros felvonulás miatt. News--Közeleg a tél! Egy héten belül havazhat - Elő a bundabugyival!http://www.life.hu/news/20151006-egy-heten-belul-havazhat.htmlNem túl jó híreket szállított az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jövő héten már előkaphatjuk a bundabugyit a szekrény mélyéről, ugyanis jön a hideg. NewsOrigoHackerek támadták meg Bochkor Gáborék rádióműsoráthttp://www.life.hu/news/20151009-hackerek-tamadtak-meg-bochkor-gaborek-radiomusorat.htmlTöbb országból is panaszkodtak hallgatók, hogy online nem fogható a Music FM reggeli műsora, az Önindító. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.