Juhász Roland válogatott focista autóbalesetet szenvedett

focista baleset Juhász Roland autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Juhász Roland. A válogatott védő a szerda délutáni Magyar Kupa-mérkőzésre tartott, amikor az M7-es autópályán baleset érte - olvasható a Videoton hivatalos weboldalán.

Juhász Roland nem játszott a Magyar Kupa-meccsen, de a Videoton játékosa szerette volna látni csapata mérkőzését, ezért elindult autóval Székesfehérvárról Andráshidára. Szerdán dél körül az M7-es autópályán balesetet szenvedett.

Nem sérült meg súlyosan, de a helyszínelés miatt biztosan nem jut el a meccsre.

Kocsiba tuszkolt, és szerelméről győzködött egy lányt a férfihttp://www.life.hu/news/20151014-kocsiba-tuszkolt-es-szerelmerol-gyozkodott-egy-lanyt-a-ferfi-teten.htmlTét község helyi Rómeója furcsa módon próbálta bebizonyítani szerelmét egy 18 éves lány iránt. News--Együtt ivott a gyerekekkel, és melegpornót mutatott nekik a kiskunhalasi tanárhttp://www.life.hu/news/20151014-egyutt-ivott-a-gyerekekkel-es-melegpornot-mutatott-nekik-a-tanar.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott a kiskunhalasi tanár, aki egészen sajátos módon igyekezett megnyerni a gyerekek szimpátiáját. News--Bármennyire is nem akarjuk, jön az esőhttp://www.life.hu/news/20151012-ujra-jon-az-eso.htmlKékestetőn vasárnap este eső helyett már havas eső hullott, de a hó nem maradt meg. A hőmérséklet csúcsértéke jelentősen alacsonyabb volt a sokévi átlagnál - számolt be az MTI. NewsThinkstockTe ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockHackerek támadták meg Bochkor Gáborék rádióműsoráthttp://www.life.hu/news/20151009-hackerek-tamadtak-meg-bochkor-gaborek-radiomusorat.htmlTöbb országból is panaszkodtak hallgatók, hogy online nem fogható a Music FM reggeli műsora, az Önindító. NewsOrigoMeghalt a Beatrice egykori gitárosa, dalszerzője, Lugosi Lászlóhttp://www.life.hu/news/20151006-meghalt-lugosi-laszlo-a-beatrice-egykori-gitarosa.html64 évesen, súlyos betegségben hunyt el a Beatrice dalszerzője és egykori gitárosa, Lugosi László. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.