Gesztesi: "Senkinek nem kérem a segítségét, ha inni akarok, iszom..."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
ivás Gesztesi Károly magyarázat segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károllyal készített interjút a Story magazin. A színész nyíltan vallott az alkoholhoz való viszonyáról, de azt állítja, hogy színházi munkáit tisztességesen ellátja.

Sok hír, pletyka szólt Gesztesi Károly súlyos alkoholproblémáiról. A Story magazin interjújában meglepő őszinteséggel vallott a színész. "Minden embernek vannak alkoholproblémái" - mondta Gesztesi, mikor arról kérdezték, tényleg vannak-e gondjai az ivással. "Nézd, az átlagéletkor Magyarországon hatvan körül van. Én 53 éves vagyok. Ki tudja, mennyi van még hátra?! Nekem már a B oldal forog. Szeretném élvezni az életet - a maga teljességében. Nekem ehhez hozzátartozik, hogy szeretek meginni egy pohár bort, és szeretem reggel egy pohár pezsgővel indítani a napot. Jól esik végignézni a házamon, az életemen, miközben a hűs nedű végigcsorog a torkomon. Jó érzés italozás közben szemlélni, mi mindent értem el. Szerintem sokat."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nincsenek lelki problémáim, teljesen jól vagyok" - nyilatkozta - "Örülök az életnek, hogy sok színésztársammal ellentétben rendes egzisztenciám van, nem lettem hajléktalan. Imádom a nőket, a gyerekeimet, épp a múltkorában jutott eszembe, hogy jó lenne még gyereket nemzeni. Párat el tudnék képzelni magam körül."

A Grease premierje előtt négy nappal jelentett beteget Gesztesi Károly. A darab producere arról beszél, a színész látásproblémákkal küzd, és amíg nem javul az állapota, más helyettesíti őt. Erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.