Gesztesi Károllyal készített interjút a Story magazin. A színész nyíltan vallott az alkoholhoz való viszonyáról, de azt állítja, hogy színházi munkáit tisztességesen ellátja.

Sok hír, pletyka szólt Gesztesi Károly súlyos alkoholproblémáiról. A Story magazin interjújában meglepő őszinteséggel vallott a színész. "Minden embernek vannak alkoholproblémái" - mondta Gesztesi, mikor arról kérdezték, tényleg vannak-e gondjai az ivással. "Nézd, az átlagéletkor Magyarországon hatvan körül van. Én 53 éves vagyok. Ki tudja, mennyi van még hátra?! Nekem már a B oldal forog. Szeretném élvezni az életet - a maga teljességében. Nekem ehhez hozzátartozik, hogy szeretek meginni egy pohár bort, és szeretem reggel egy pohár pezsgővel indítani a napot. Jól esik végignézni a házamon, az életemen, miközben a hűs nedű végigcsorog a torkomon. Jó érzés italozás közben szemlélni, mi mindent értem el. Szerintem sokat."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nincsenek lelki problémáim, teljesen jól vagyok" - nyilatkozta - "Örülök az életnek, hogy sok színésztársammal ellentétben rendes egzisztenciám van, nem lettem hajléktalan. Imádom a nőket, a gyerekeimet, épp a múltkorában jutott eszembe, hogy jó lenne még gyereket nemzeni. Párat el tudnék képzelni magam körül."

A Grease premierje előtt négy nappal jelentett beteget Gesztesi Károly. A darab producere arról beszél, a színész látásproblémákkal küzd, és amíg nem javul az állapota, más helyettesíti őt. Erről bővebben itt olvashatsz.