Seprűnyéllel erőszakolták halálra a korábban pedofília miatt elítélt férfit

Forrás: BBC -
mentő megerőszakolás rendőrség sérülés nyomozás bántalmazás ítélet seprűnyél szexuális bűncselekmény pedofília támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség elfogta azt a négy embert, akik szexuálisan bántalmazták a 63 éves Terry Oldmant, miután megtudták, hogy a férfi korábban nemi erőszakot követett el egy fiatal lányon.

Egyelőre tagadja bűnösségét az a három férfi és a nő, akik halálra kínozták lakótársukat, Terry Oldmant. A 63 éves férfi együtt élt bántalmazóival az angliai Camborne-ben.

Terry Oldman egy házban élt bántalmazóival. Forrás: BBC

Amikor a 24 éves Aaron Mallon, a 43 éves Michelle Casterton, a 23 éves Daniel Quinn, és a 32 éves Richard Rosevear tudomást szereztek Oldman múltjáról, miszerint korábban elítélték egy 14 éves lány ellen elkövetett szexuális erőszak miatt, kínozni kezdték a férfit.

A nyomozók szerint többször megverték, majd levizelték, nem engedték ki mosdóba, nem hagyhatta el a házat. A mentőket Michelle Casteron hívta ki a házhoz, mivel úgy gondolta, a férfi meghalt. A rendőrséget a mentősök értesítették, miután megállapították, hogy több bordája eltört, a fejét, a lábait, a karjait, a mellkasát, a hasát és a nemi szerveit sérülések borították.

A boncolás szerint a halálát egy sérülés miatti vérmérgezés okozta; a nyomozók szerint valószínűleg seprűnyéllel erőszakolták meg, ekkor szenvedhette el. Oldman bántalmazói elismerték, hogy tudtak a férfi múltjáról, és ezért büntették őt. Az ügy tárgyalása folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.