A rendőrség elfogta azt a négy embert, akik szexuálisan bántalmazták a 63 éves Terry Oldmant, miután megtudták, hogy a férfi korábban nemi erőszakot követett el egy fiatal lányon.

Egyelőre tagadja bűnösségét az a három férfi és a nő, akik halálra kínozták lakótársukat, Terry Oldmant. A 63 éves férfi együtt élt bántalmazóival az angliai Camborne-ben.

Terry Oldman egy házban élt bántalmazóival.Forrás: BBC

Amikor a 24 éves Aaron Mallon, a 43 éves Michelle Casterton, a 23 éves Daniel Quinn, és a 32 éves Richard Rosevear tudomást szereztek Oldman múltjáról, miszerint korábban elítélték egy 14 éves lány ellen elkövetett szexuális erőszak miatt, kínozni kezdték a férfit.

A nyomozók szerint többször megverték, majd levizelték, nem engedték ki mosdóba, nem hagyhatta el a házat. A mentőket Michelle Casteron hívta ki a házhoz, mivel úgy gondolta, a férfi meghalt. A rendőrséget a mentősök értesítették, miután megállapították, hogy több bordája eltört, a fejét, a lábait, a karjait, a mellkasát, a hasát és a nemi szerveit sérülések borították.

A boncolás szerint a halálát egy sérülés miatti vérmérgezés okozta; a nyomozók szerint valószínűleg seprűnyéllel erőszakolták meg, ekkor szenvedhette el. Oldman bántalmazói elismerték, hogy tudtak a férfi múltjáról, és ezért büntették őt. Az ügy tárgyalása folytatódik.