Felháborodottan vonult ki a zsűriből a Hungary's Got Talent egyik produkciója alatt Horgas Eszter.

A fuvolaművészt a Cretins névre hallgató formáció előadása borította ki annyira, hogy közölte: inkább visszaadja a gázsiját, de ezt a szerinte ízléstelen, öncélú, ostoba magamutogatást nem hajlandó eltűrni az RTL Klub show-műsorának színpadán - írja a Blikk.

A Cretins valóban ijesztő produk­cióval jelentkezett a tehetségkutatóba, a népszerű amerikai sorozat, a Jackass mintájára törtek-zúztak, neoncsövekkel verték és felgyújtották egymást a színpadon, ami Horgas szerint nem hogy nem szórakoztató, de egyenesen szentségtörés.

Forrás: RTL klub

"Nekem fontos hely a színpad, mondhatnám , hogy szent hely" - mondta a látványos kivonulása után a fuvolaművész. "Ami persze nem jelenti azt, hogy itt nem történhetnek vicces, meglepő, újszerű dolgok. Nagyon is vágyom az ilyenekre! De számomra az ízléstelen, öncélú, ostoba magamutogatás felháborító. A fiúk megjelenése már az első pillanatokban riasztó volt, és aztán amit műveltek, az arra késztetett, hogy elhagyjam a színházat. Fájdalmas és felháborító volt látni, ahogy lényegében szétverték a helyet. Egyáltalán nem számítottam ilyen szituációra. Megdöbbentem, és nagyon szomorú lettem. Szeretem a Got Talent műsort. Szeretek részt venni ebben a munkában, és fájt, hogy ilyen helyzetet teremtettek a fiúk. Féltettem a műsort. Nehéz volt visszamennem, s aznap éjszaka is rosszul aludtam."

A Cretins egyik tagja, Szundi Regináld Regi szerint a kaszkadőrmutatványhoz mérhető produkciójukat a maguk és mások szórakoztatására művelik. Öt éve készítenek ilyen videókat, de most a Got Talent kedvéért színpadi mutatvánnyal álltak elő. A fiúk nem fogták vissza magukat, felgyújtották, jéghideg vízzel locsolták, neoncsövekkel verték egymást.

"Általában a spontaneitásról szól egy ilyen produkció, hiába tervezzük el, mindig máshogy alakul" - mondta Regi. "Volt már agyrázkódásom, de volt, hogy a benzin rám fröccsent, emiatt begyulladt az arcom, eléggé feldagadt a bőröm."

Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere szerint nem csoda, hogy Horgas Eszter ilyen szélsőségesen rea­gált a számára ízléstelen produkcióra, hiszen a zsűri a műsor alatt fokozott érzelmi igénybevételnek van kitéve.

A zsűrit érzelmileg mindig megérintik az erőteljes szituációk

- mondta Schiwert-Takács. "Ezért érdekesek az ő reakcióik a képernyőn, rajtuk láthatja a néző, hogy a közönség testközelben mit él át."

Pucér lánnyal erősít az RTL Klub:
A legújabb magyar tehetségkutatóban, a Hungary's Got Talentben próbált szerencsét Fábián Franciska, aki Benkő Dániellel ír könyvet a női nemi szervről, és szerencsét próbált már a pornóiparban is.
A lány anyaszült meztelenre vetkőzött a színpadon, így szavalta el az egyik versét. Itt írtunk róla korábban.