Kiszabadult Oscar Pistorius - Luxusvillában tölti ötéves házi őrizetét

Forrás: AFP/Herman Verwey -
gyilkosság modell szabadulás házi őrizet gyilkos Valentin nap pisztoly Oscar Pistorius Reeva Steenkamp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tervezettnél egy nappal korábban, az éj leple alatt engedték ki a börtönből Oscar Pistoriust, aki nagybátjya luxusvillájában kezdte meg öt évig tartó házi őrizetét. 

Egy év után szabadult a börtönből Oscar Pistorius, akit barátnője, Reeva Steenkamp meggyilkolásáért ítéltek el öt évre. Büntetését az ügy jelenlegi állása szerint házi őrizetben fogja letölteni nagybátjya luxusvillájában, ahová rögtön szabadulása után vitték.

Forrás: AFP/Herman Verwey

A paralimpikon szabadulása után Reeva Steenkamp szüleinek ügyvédje azt nyilatkozta: számukra semmin nem változtat, hogy Pistoriust a tervezettnél egy nappal korábban kiengedték a börtönből. "A lányuk halott, már semmi nem hozhatja őt vissza" - mondtaTanya Koen.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: 2013-ban Oscar Pistorius Valentin-napja tragédiába torkollt: a műlábú sportoló 4 lövéssel megölte barátnőjét, aki a feltételezések szerint várandós volt a sportoló gyermekével. A szörnyű esetről véres fotók is napvilágot láttak.

Brutális információk a Pistorius-gyilkosság helyszínéről

Egy rendőrségi fotós, aki abban a házban járt, ahol Pistorius megölte barátnőjét, a Mirrornak azt nyilatkozta, a "halál szaga" ott volt már rögtön a bejáratnál. Olvasd el a Life.hu cikkét.
Hatalmas pusztítást végzett a Koppu tájfun - Fotógaléria!http://www.life.hu/news/20151019-hatalmas-pusztitast-vegzett-a-koppu-tajfun-a-fulop-szigeteken.htmlCsaknem 6500 embernek kellett eddig elhagynia az otthonát a Koppu tájfun miatt, mely a Fülöp-szigeteken csapott le, és a fővárostól 215 kilométerre északkeletre fekvő Casiguran településnél ért partot. News--Elítélték a magyart, aki egy próbafülkében nyúlt magához Angliábanhttp://www.life.hu/news/20151019-probafulkeben-vegzett-onkielegitest-egy-magyar-angliaban.htmlNégy hét börtönt és pénzbüntetést kapott az a magyar férfi, aki Angliában egy próbafülkében nyúlt magához. Állítólag nem ez volt az eslő eset. NewsThinkstockFiatal lányokat vett rá a prostitúcióra egy kaposvári taxishttp://www.life.hu/news/20151012-vadat-emeltek-egy-taxis-ellen-aki-prostituciora-vett-ra-fiatal-lanyokat.htmlKerítés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség egy taxis és három társa ellen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel. NewsOrigoVisszavehetik Lajcsi állami kitüntetéseit?http://www.life.hu/news/20151010-galambos-lajos-allami-kitunteteseit-is-visszavehetik.htmlAmennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÉdesapja mellé temették Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjét, Cathriona White-othttp://www.life.hu/news/20151010-eltemettek-jim-carrey-ongyilkos-ex-baratnojet-cathorina-white-ot.htmlMegható szertartás keretein belül, édesapja mellett helyezték örök nyugalomra Cathriona White-ot, Jim Carrey egykori barátnőjét, aki nemrég gyógyszerekkel vetett véget életének. A temetésén egykori szerelme, a hollywoodi színész is részt vett. News--Tragédia! Megtalálták a Skóciában eltűnt magyar focista holttestéthttp://www.life.hu/news/20151010-megtalaltak-a-skociaban-elo-vass-milan-holttestet.htmlMég augusztusban veszett nyoma a Skóciában letelepedő magyar focistának, akinek most bukkantak rá a holttestére. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.