Magányosan, egyedül sínylődik börtöncellájában Galambos Lajos. Családtagjai meglátogathatnák a zenészt, azonban nem teszik. Most már azt is tudjuk, miért.

A trombitást szeptember 24-én vették őrizetbe, és bár még ezen a napon leadta a kapcsolattartói listát, azóta sem fogadhat felnőtt látogatókat. Így sem az öccse, sem a felesége nem mehet be hozzá, az ügyészség nem engedi meg – tájékoztat a Blikk

Forrás: RTL Klub

Boglárka távol tartása nyilván afféle taktikai döntés, tekintve, hogy neki nem csupán a köztudottan súlyos betegségével kell megküzdenie, hanem a hatóságokkal is, mivel – bár állapota és gyerekei miatt kiengedték az előzetesből – továbbra is gyanúsított az ügyben. 

Ügyfelem számára az ügyészség csak a kiskorú gyermekei látogatását engedélyezte. Bár a székesfehérvári intézet beszélőhelyisége kulturált, egyelőre a szülők úgy döntöttek, nem szeretnék a gyermekeiket kitenni annak a lelki traumának, hogy édesapjukat ebben a megalázó helyzetben lássák. Lajcsi telefonon azonban beszélhet a gyerekeivel – tette hozzá az ügyvéd. 

A lakodalmas műfaj korábbi teljhatalmú ura korábban úgy döntött, hogy csaknem egy hónap után végre vallomást tesz a rendőrségen, vallomásában tagadta az áram-, víz- és gázlopást, valamint a vesztegetés gyanúját is. 

Ügyfelem többoldalas, minden részletre kiterjedő, írásos vallomást tett. A nyomozók csütörtökön kezdik el a szóbeli kihallgatását. Lajcsi továbbra is tagadja a terhére rótt cselekményeket – árulta el a Blikknek Berényi András ügyvéd.