A népszerű showman évekkel ezelőtt állítólag annyira megsértette a színésznőt, hogy sokáig nem is álltak szóba egymással. Fábry Sándor azóta bocsánatot kért a kijelentéséért.

A kamerák előtt nevezte iszákosnak Fodor Zsókát a humor hazai nagyágyúja, miután a Barátok közt egykori sztárja egy előadásában a szerepe szerint kicsit többet fogyasztott a kelleténél. A színésznőt akkor nagyon megviselte a kijelentés, ma már viszont túltette magát a történteken - írja a Bors

Forrás: Life.hu, Origo

"Van, amikor az élet találkozik a szereppel – idézi szó szerint Zsóka. – Engem ez a humorbomba szíven ütött. Fodor Zsóka iszik? Hogy micsoda? Ha én piás vagyok, akkor a szerepem szerint, Magdi anyus is iszik. Ez az embereknél így jön le, nincs különbség. De nem igaz! Egyikünk sem ivott. Nem mennék el az ital temetésére, de csak társasági iszogató vagyok. Rám egyáltalán nem jellemző a piálás, mint néhány kollégára. Az én megítélésem nem ilyen, ezért is lettem nagyon dühös. És nem csak én, de a Barátok közt sorozat akkori producere is. Kalamár Ta­más vé­gül azt mondta, ne törődjek vele. Bagi Iván visszamondta Sándornak, hogy miért sértődtem meg. Kiderült, hogy Sándor csíp engem, fel is hívott néhány nap múlva. Nem hittem el, hogy ő az. Mondtam neki, hogy Nacsa Olivér barátom kiválóan utánozza, nem dőlök be. Egyébként azért sem hittem el, mert szerintem ő személyesen nem szokott felhívni embe­reket. Ez igaz" - mesélte Zsóka, aki később elment a showman egyik műsorába, ahol megbeszélték a dolgot, és tisztázták az elhangzottakat.