A népszerű műsorvezető az utóbbi hónapokban többször változtatta meg a külsejét. Claudia jelenleg egyszerre három frizurával szerepel a képernyőn. 

A televíziónál dolgozók tisztában vannak azzal, hogy csak a csatorna engedélyével változtathatnak nagyobb dolgokat saját magukon, főleg, ha több műsorban is szerepelnek. Aki megszegi ezt, akár több szászezres büntetést is fizethet. A műsorvezető hétköznaponként hosszú hajjal, a Jóban Rosszban sorozatban szőkén, a Sztárban sztár adásaiban pedig platinaszőkén látható. Ilyen sűrű frizuraváltás még nem volt látható hazai tévéképernyőn - írja a Bors.  

Forrás: Triumph

A lap megkérdezte Claudiát, hogy engedélyt kért-e a TV2-től ekkora változtatásra. "Évek óta minden nagy műsorom előtt változtatok valami jelentőset a hajamon. Természetesen mindig kérek engedélyt, amit még sosem tagadtak meg" - mondta a műsorvezető.

A csatorna tudott a színésznő terveiről, és nem találnak kivetnivalót a döntésében. "Semmi kivetnivaló nincs abban, hogy egyidőben háromféle frizurával van képernyőn, hiszen mindhárom műsorban más-más szerepben van. Köztudottan az 50 milliós játszma felvételei hetekkel ezelőtt megtörténtek, és a Jóban Rosszban stábja is három-négy hétre előre dolgozik. A Sztárban sztár zsűrijében pedig a nézők élőben láthatják Claudiát vasárnap esténként" - mondták a csatorna munkatársai a Bors megkeresésesre. 

Liptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajra
Drasztikus átalakuláson ment keresztül Liptai Claudia, aki platinaszőke, rövid hajra váltott. Annak ellenére, hogy a hiedelem szerint a nőknél az efféle nagy változást valamilyen magánéleti válság váltja ki, a csinos műsorvezető esetében erről szó sincs.