Vásárolnál ma? Simán megteheted

Forrás: Thinkstock -
vásárlás nyitvatartás üzlet bolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha olthatatlan vágyat érzel, hogy lemenj a boltba egy kis csirkemell filéért, esetleg hiányzik az ebédhez a krumpli, nem gond. Sok üzlet van nyitva ma.

A Lidl az előző vasárnapon csak két boltot nyitott ki, most vasárnap azonban tizenkét üzletben várják a vásárlókat - írja a mindenár.hu. Az üzletek pontos listáját ott találod. Budapesten kívül Debrecenben és Szekszárdon is lesz nyitva Lidl.

Forrás: Thinkstock

A Spar több mint harminc üzletét nyitotta ki most vasárnap. A legtöbb üzlet Budapesten van nyitva, de több megyeszékhelyen is el lehet majd menni vásárolni. 11 budapesti és néhány vidéki CBA is várja a vásárlókat.

Meghalt Maureen O'Hara színésznőhttp://www.life.hu/news/20151025-meghalt-maureen-o-hara-szineszno.htmlKilencvenöt éves korában szombaton elhunyt Maureen O'Hara ír származású amerikai színésznő.NewsOrigo"Ott áll az óra a polcon, és átállítja a szekrény tetejére?" - A nap legfontosabb videójahttp://www.life.hu/news/20151025-besenyo-pista-bacsi-az-oraatallitasrol-video.htmlUgye nem felejtetted el, hogy ma csak 6 óra lesz, amikor tegnap még 7 volt, azaz éjjel megtörtént az óraátállítás. News--Négy huszonéves férfit ölt meg a meleg sorozatgyilkoshttp://www.life.hu/news/20151022-negy-huszoneves-ferfit-olt-meg-a-meleg-sorozatgyilkos.htmlEgy magyar származású, Angliában élő fiú, Kővári Gábriel is a meleg sorozatgyilkos áldozata lett. Sephen Port több huszonéves fiút ölt meg. News--Egy diák meghalt, hatan megsérültek a gólyabáli lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20151015-lovoldoztek-egy-golyabalon-lengyelorszagban.htmlEgy diák meghalt, hatan megsérültek csütörtökre virradó éjjel az északnyugat-lengyelországi Bygdoszcz vajdasági székváros egyik főiskolájának gólyabálján, amelyen pánik tört ki - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió. News--Bármennyire is nem akarjuk, jön az esőhttp://www.life.hu/news/20151012-ujra-jon-az-eso.htmlKékestetőn vasárnap este eső helyett már havas eső hullott, de a hó nem maradt meg. A hőmérséklet csúcsértéke jelentősen alacsonyabb volt a sokévi átlagnál - számolt be az MTI. NewsThinkstockBrutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédjáthttp://www.life.hu/news/20151012-kutyagumi-miatt-keselte-meg-szomszedjat.htmlEgy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.