Börtönbe kerülhet a prostikkal mulató Lamar Odom

Forrás: E! Online -
prostituált kokain kóma börtön bírósági eljárás veseelégtelenség szervezet pozitív dialízis kórház drogteszt kosárlabda-játékos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pozitív lett Khloe Kardashian férjének drogtesztje - emiatt hamarosan bíróság elé is állíthatják a 4 napon át prostituáltak és kábítószerek között dorbézoló kosárlabdázót.

Kokaint mutattak ki Lamar Odom szervezetében - írja a TMZ. A lap úgy tudja, hogy a több napon át kómában fekvő kosárlabdasztár már a kórházba kerülésekor bevallotta, hogy fogyasztott kábítószert a napokon át tartó dorbézolása alatt.

Lamar Odom és Khloe Kardashian Forrás: E! Online

Khloe Kardashian férjének vérvizsgálata pozitív lett, ezért a Nye megyei rendőrség eljárást indíthat Odom ellen. A hír azután került napvilágra, hogy orvosai elmondták: Lamar Odom egészsége valószínűleg már sohasem lesz olyan, mint volt.

Odomra egy bordélyházban találtak rá eszméletlen állapotban Nevadában, ahol több napon át prostituáltak között mulatott, italozott és növényi viagrát szedett be. Kim Kardashian húga, Khloe ennek ellenére megbocsátott exférjének, és a napokban mindketten úgy döntöttek, visszalépnek a válástól.

Megszökött egy rab a tököli börtönből: Nagy erőkkel keresik!http://www.life.hu/news/20151019-megszokott-egy-rab-a-tokoli-bortonbol-nagy-erokkel-keresik.htmlLevegőzni indult, szökés lett a vége: nagy erőkkel keresi a rendőrség a Tökölről eltűnt fogvatartottat.NewsThinkstockDühöng a királynő! Drogbotrányba keveredett Harry herceghttp://www.life.hu/news/20151019-harry-herceg-egyik-baratja-miatt-drogbotranyba-keveredett.htmlMagánrepülőn próbálta átcsempészni azt a 47 táskányi kokaint a herceg egyik közeli jó barátja, Fidelio Cavalli, akit a napokban tartóztattak le kábítószercsempészet vádjával. Egyelőre kérdéses, hogy Harry tudott-e a dologról. News--A prostituáltjai lefotózták az eszméletlenül fekvő Lamar Odomot – Exkluzív felvételek!http://www.life.hu/news/20151020-lamar-odom-kosarlabdazot-lefotoztak-a-prostitualtak.htmlLefényképezték a kosárlabdázót, mielőtt eszméletlenül találtak volna rá, de a fotókon sincs már túl jó bőrben a 4 napig dorbézoló sztár. News--Madonna több táncosát is letartoztatták drogfogyasztás miatthttp://www.life.hu/news/20151006-madonna-tobb-tancosa-is-drogot-fogyasztott-a-kanadai-hataron.htmlA világhírű énekesnő több háttértáncosát is lekapcsolták a kanadai határon, mert a fiatalok füveztek az őket szállító autóban. News--7 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151027-7-kilot-fogyott-a-bortonben-lagzi-lajcsi.htmlA múlt csütörtökön meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A családot nagyon megviseli, hogy Lajcsi karácsonykor sem lehet velük. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÚjabb drogbotrány a kajakosoknál: Kucsera Gábor kokainozotthttp://www.life.hu/news/20150805-kucsera-gabor-kajakos-kokainozott-megbukott-az-mkksz-tesztjen.htmlKokaint fogyaszthatott a korábbi világbajnok kajakos, Kucsera Gábor, aki az elmúlt években már nem ért el jelentős nemzetközi eredményt. A vétséget a versenyző nem tagadja, a várható szankciók minden bizonnyal pályafutásának végét jelentik majd.NewsMTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.