Meggondolta magát a valóságshow-sztár, aki mostanában egyre több időt tölt a jelenleg lábadozó kosárlabdázóval.

Nem lesz itt semmiféle szakítás. Mind Khloe Kardashian, mind pedig Lamar Odom is visszavonását kérte azoknak a bírósági dokumentumoknak, amelyekkel annak idején elindították a válási procedúrájukat – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Kim Kardashian húga 2013 végén nyújtotta be a válási keresetet, amelyet idén júliusban írt alá mindkét fél. A hírek szerint olyannyira komolyan gondolják, hogy együtt maradnak, hogy Khloe még kedvesével, a szintén kosárlabdázó James Hardennel is szakított a napokban, és egyre több időt tölt a gyógyulófélben lévő exével, Lamarral.

Odomra, a Los Angeles Lakers játékosára néhány nappal ezelőtt találtak rá eszméletlenül egy átdorbézolt szex- és drogparti után egy bordélyházban. Napokig csak gépek tartották életben, a fejtegetések szerint exfelesége, Khloe Kardashian szerető szavaira tért magához. A hírek szerint a sportoló 21 millió forintnak megfelelő összeget költött el piára, növényi viagrára és prostituáltakra a 4 nap alatt. A Daily Mail hírei szerint lehetséges, hogy veseátültetésre lesz szüksége a kosárjátékosnak.