Barbara állítja, hogy féltékenység miatt hagy fenyegető üzeneteket telefonján a mulatós sztárpár tagja, Suzy.

A 16 éves Barbara még gyerekként kezdett eljárni Jolly koncertjeire. "Talán két éve történhetett, hogy az egyik fellépés után fotózkodtam Jollyval.

Forrás: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok csillagai

 Suzy féltékeny lett rám, de nem tudom, miért, hiszen most is csak 16 éves vagyok. Azóta zaklat.

Meg­szégyenít a közösségi oldalukon, a telefonomra minősíthetetlen stílusú üzeneteket küld, többek között azzal vádolva, hogy én ál-Facebook-profilokról irkálok neki, és hogy az ő nevében készítettem egy oldalt, amelyen a nevében írok a rajongóinak" - mondta el a Borsnak Barbara, aki édesanyjához fordult először segítségért.

"Minden lepereg erről a nőről. Próbáltam szép szóval hatni rá, mert nem tudom nézni, ahogy tönkreteszi a gyerekemet, de egyszerűen nem hagyja abba a zaklatást. Mi az ország másik végében lakunk, de még így sincs nyugtunk, és nem értjük, miért. A feljelentés előtt még utoljára próbáltam megértetni vele, hogy felesleges köröket fut, felejtse el Barbit. Nem tette, ezért úgy döntöttem, máshogy nem lehet véget vetni ennek a rémálomnak, a rendőrséghez fordultunk. Feljelentettük, mert ez így nem mehet tovább! - magyarázta édesanyja. A lap megkereste Suzy-t, de nem engedélyezte, hogy reagálását közzétegyék.