Az önként száműzetésbe vonult egykori Instagram-sztár, Essena O'Neill lerántotta a leplet a képmegosztó oldalak nagy szerelmespárjairól.

Emlékeztek még Essena O'Neillre? Ő az az Instagram-sztár, aki néhány nappal ezelőtt hatalmas médiavisszhanggal letörölte magát a képmegosztó oldalról, és kijelentette, hogy az egész közösségi média egy hatalmas nagy hazugság és átverés.

Forrás: Instagram/Essena O'Neill

A 19 éves ausztrál lány azonban itt még nem állt le. Essena, aki azóta saját weboldalán osztja az észt követőinek, egy újabb videójában állítja: korábban megkereste őt egy modell-fiatalember, aki felajánlotta, játsszák meg, hogy együtt vannak, és keressenek együtt milliókat. 

Ő volt a legszebb ember, akivel valaha találkoztam – emlékezett vissza Essena, aki a fiútól megtudta, nem ők lennének az elsők, akik ilyesmire vetemednek, és sok Instagram-sztárpár csupán csak üzleti érdekből játssza meg kapcsolatukat, hogy aztán pénzre és követőkre tegyenek szert általa. A lány természetesen visszadobta az ajánlatot. Nem is igazán szorulna most rá, hiszen a nagy bejelentése óta ő is remekül boldogul: követőinek száma megduplázódott, és még többen ismerik a nevét.