Itt a vége! Király Viktor kiesett a Voice-ból!

Forrás: Cabonoir Photography -
Voice siker tehetségkutató Gwen Stefani kiesés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint csütörtök hajnalban hirdették ki az amerikai tehetségkutató top 12 versenyzőjét, amibe legnagyobb sajnálatunkra Király Viktor nem került be.

Habár legutolsó előadásával is hatalmas sikert aratott a Gwen Stefani által elrabolt magyar énekes, az utolsó körbe már nem sikerült bejutnia. Király Viktor, aki a magyarok szavazatára nem számíthatott, közösségi oldalain megköszönte a biztatást, és hatalmas sikernek nevezte, hogy idáig eljutott.

Forrás: Cabonoir Photography

A top 12-t kihirdető élő show-ban először Gwen Stefani hatos csapatának végső hármasát jelentették be. Ketten a közönség szavazatával jutottak tovább, egy embert pedig a mentor menthetett meg. Gwen Stefani ezúttal nem Király Viktorra voksolt.

"Hát sajnos nem sikerült továbbjutni ma este, viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni hogy megismerjenek! És hát ez sikerült! Még mindig hihetetlen, hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni, és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem, büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom, hogy ez még mindig csak a kezdet! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet, amit kaptam! Teljesen boldog vagyok, hogy eddig is eljutottam!" - írta Király Viktor a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.