Durva! Szexuálisan zaklatták Rod Stewart feleségét!

Forrás: AFP/David Buchan -
Penny Lancaster Rod Stewart biztonság szexuális zaklatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penny Lancaster, Rod Stewart egykori modell felesége egy talk show-ban fakadt sírva, miközben egy régi, borzalmas emlékéről mesélt.

A tévéműsorban a résztvevők arról beszélgettek, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni a mai gyerekek életét.

Forrás: AFP/David Buchan

Ekkor került szóba Penny sokkoló története: „Az iskolába igyekeztem, de már lement a reggeli csúcs, és sokkal kevesebben voltak a metrón. Hirtelen rám vetette magát, szerencsére sokkal magasabb voltam nála, ütni vágni kezdtem, így tudtam elmenekülni” – mondta Penny, aki azt javasolta a szülőknek, hogy ne engedjék el egyedül iskolába a gyerekeiket.

Itt a vége! Király Viktor kiesett a Voice-ból!http://www.life.hu/sztarok/20151112-kiraly-viktor-kiesett-a-voicebol.htmlMagyar idő szerint csütörtök hajnalban hirdették ki az amerikai tehetségkutató Top 12 versenyzőjét, amibe legnagyobb sajnálatunkra Király Viktor nem került be. TV + Sztárok--Gömbölyödő pocakot villantott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20151111-gombolyodo-pocakot-villantott-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja.htmlA Barátok közt színésznője a közösségi oldalán mutatta meg magát. TV + Sztárok--Berki Krisztián már megint nagyot alakított: feltöltette a szeme alatti karikákathttp://www.life.hu/sztarok/20151111-berki-krisztian-mar-megint-nagyot-alakitott-feltoltette-a-szeme-alatti-karikakat-az-edes-eletben.htmlBerki Krisztián, az Édes Élet sztárja nem állt le a herevasalásnál, de most nem az alfelét, hanem a teste magasabban lévő pontjait generáloztatta. A szeme alatt töltette fel a karikákat, hogy férfias vonásait még véletlenül se csúfítsa el a kialvatlanság látványa. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigoVerses tánccal rukkolt elő a Got Talent indulójahttp://www.life.hu/sztarok/20151111-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-induloja-drobina-norbert-aki-a-versmondast-tanccal-otvozte.htmlA Vajdaságból érkezett a Hungary's Got Talent zsűrije elé Drobina Norbert, aki rendhagyó módon a verset tánccal ötvözte produkciójában. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika letiltotta Gergely Róbertet a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-erdelyi-monika-letiltotta-gergely-robertet-a-facebookon.htmlGergely Róbert csodás nyaralós fotókat posztolt közösségi oldalára, mikor feleségével Törökországban jártak, de ezt nem mindenki értékelte... TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.