A Buckingham-palota egykori testőre kitálalt a herceg egyik közelmúltban történt partijáról, amely nem csupán a közvélemény, hanem nagyanyja, Erzsébet királynő kedélyeit is alaposan felborzolta.

Újabb botrányba keveredett Harry herceg. A Buckingham-palota egykori testőre az OK! magazinnak számolt be arról, miszerint a brit királyi család fekete báránya annak idején óriási bulit rendezett a palotában. A partin állítólag rengeteg pezsgőt ivott négy csinos modell-lány társaságában, akikkel a végén meztelenül rohangált együtt a folyosókon.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Erzsébet királynő már akkor nagyon mérges volt, amikor a fülébe jutott a történet, a sztori nyilvánosságra kerülése után azonban még jobban kiborult. A hírek szerint kikötötte, hogy Harry-nek végre fel kell nőnie, és éppen itt lenne az ideje, hogy megházasodjon – és bár a királynő sokszor összekülönbözött már Katalinnal, Vilmos herceg neje ezúttal teljesen egyetért vele. Azt már tudjuk, hogy Katalin hercegné előszeretettel szólt bele sógora szerelmi életébe - hogy miért, arról bővebben ide kattintva olvashatsz!

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről
Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről itt gyűjtöttünk össze 10 kevésbé ismert tényt.