Dühöng a királynő! Kiderültek Harry herceg vad szexbulijának részletei

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
buli parti házasság Erzsébet királynő szex Buckingham-palota nyilvánosság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buckingham-palota egykori testőre kitálalt a herceg egyik közelmúltban történt partijáról, amely nem csupán a közvélemény, hanem nagyanyja, Erzsébet királynő kedélyeit is alaposan felborzolta.

Újabb botrányba keveredett Harry herceg. A Buckingham-palota egykori testőre az OK! magazinnak számolt be arról, miszerint a brit királyi család fekete báránya annak idején óriási bulit rendezett a palotában. A partin állítólag rengeteg pezsgőt ivott négy csinos modell-lány társaságában, akikkel a végén meztelenül rohangált együtt a folyosókon.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Erzsébet királynő már akkor nagyon mérges volt, amikor a fülébe jutott a történet, a sztori nyilvánosságra kerülése után azonban még jobban kiborult. A hírek szerint kikötötte, hogy Harry-nek végre fel kell nőnie, és éppen itt lenne az ideje, hogy megházasodjon – és bár a királynő sokszor összekülönbözött már Katalinnal, Vilmos herceg neje ezúttal teljesen egyetért vele. Azt már tudjuk, hogy Katalin hercegné előszeretettel szólt bele sógora szerelmi életébe - hogy miért, arról bővebben ide kattintva olvashatsz!

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről itt gyűjtöttünk össze 10 kevésbé ismert tényt.

Vilmos herceggel az élen 70 ezren énekelték a francia himnuszt a Wembley-benhttp://www.life.hu/news/20151118-az-egesz-wembley-stadion-a-francia-himnuszt-enekelte-a-francia-angol-meccs-elott.htmlAz egész Wembley-stadion francia színekben pompázott a párizsi merényleteket követően. Az angol-francia baráti meccs előtt 70 ezer szurkoló énekelte a Marseillaise-t. NewsAFPBevállalja az apasági vizsgálatot Harry herceg, akinek Diana exszeretője lehet az igazi apjahttp://www.life.hu/csalad/20151118-harry-herceg-apasagi-vizsgalatra-keszul-hogy-kideruljon-karoly-herceg-vagy-james-hewitt-az-apja.htmlÉvek óta nem ül a pletyka, miszerint Harry-nek nem Károly herceg a vérszerint apja, hanem Diana egykori szeretője, James Hewitt. Család--Ettől zengett a Buckingham-palota! Íme, az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körülhttp://www.life.hu/news/20151125-katalin-hercegne-5-botranya-amelyet-nem-felejtunk-el.htmlHa az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek.News--Így találkozott először a Beckham család hercegnője Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-harper-seven-beckham-es-harry-herceg-eloszor-talalkozott-egymassal-egy-focimeccsen.htmlA kis Harper Seven Beckham egy futballmérkőzés előtt rázhatott kezet a sármos trónörökössel. TV + Sztárok--Új karrierbe kezd Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/news/20151126-uj-karrierbe-kezd-katalin-hercegno.htmlBár Erzsébet királynő nem igazán rajong az ötletért, Katalin hercegné új vállalkozásba kezd. Nem elég neki, hogy hercegné és kétszeres anyuka? News--Izzott a levegő Harry herceg és Kylie Minogue közötthttp://www.life.hu/sztarok/20151114-harry-herceg-es-kylie-minogue-popenekesno-kozott-izzott-a-levego-a-royal-variety-performance-on.htmlA 47 éves pophercegnő szexi showgirl-jelmezben üdvözölte lelkesen a brit királyi trón sármos örökösét a londoni Royal Variety Performance-on. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.