Harry herceg szerelmi életébe is beleszól az überféltékeny Katalin hercegné

Forrás: AFP/Chris Jackson -
házasság párkapcsolat Katalin hercegnő exbarátnő Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem féltékenység Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné mindent elkövet, hogy feledtesse férjével, Vilmos herceggel egykori szerelmét, Isabella Calthorpe-ot.

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Katalin és Vilmos között egy ideje áll már a bál. A hercegi pár, akiknek májusban született meg második gyermekük, Sarolta hercegnő, egyre többet veszekednek Vilmos herceg állítólagos hűtlensége miatt, Katalin féltékenykedése pedig a jelek szerint nem akar csillapodni.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A Celebrity Dirty Laundry egyik palotai forrása szerint már nem csupán a herceg kolléganője, Gemma Mullen és első szerelme, Olivia Hunt miatt aggódik a hercegné, hanem egy még korábbi barátnője, Isabella Calthorpe is rengeteg fejfájást okoz neki. Vilmos ugyanis nem sokkal a megismerkedésük előtt még Isabellával randizgatott, és olyannyira komolyan gondolta a lánnyal, hogy még a házasság is megfordult a fejében.

Ezzel Katalin hercegné is tisztában van, ahogyan azzal is, hogy Harry éppen Isabella féltestvérével, Cressida Bonasszal (is) kezdi újra felmelegíteni a régi kapcsolatot, aki annak idején faképnél hagyta a vörös hajú herceget. Katalin azonban érthető okokból nem akarja, hogy családjának bármiféle köze is legyen Isabella Calthorpe-hoz, ezért most minden erejével azon van, hogy meggyőzze Harryt arról, hogy Cressida nem neki való lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.