Bréking! Jennifer Lawrence abbahagyja a színészkedést!

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Jennifer Lawrence X-Men rendezés terv álom Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belefáradt az elmúlt évek pörgésébe Az éhezők viadala és az X-Men sztárja, ezért meglepő lépésre szánta rá magát.

A legújabb hírek szerint a Chris Martinnal nemrég szakító Jennifer Lawrence abbahagyja a színészkedést.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A rajongóknak azonban nem kell teljesen kétségbeesni, ugyanis rengeteg terve van a hírességnek, akinek 16 éves kora óta a legnagyobb vágya, hogy rendezzen. Az álom, úgy látszik, hogy most meg is valósul: már leszerződött a Project Delirium című filmre. Azért reméljük, a filmvászonról sem mond le örökre a dögös színésznő.

8 ruha, amiben a szokottnál is gyönyörűbb volt Jennifer Lawrence

Ma mutatják be itthon Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részét, ami a sorozat befejező része. Jennifer Lawrence neve a bátor Katniss Everdeen megformálásával került a köztudatba, és azóta is ott van az abszolút A listás sztárok között. Nem tagadjuk, imádjuk a színésznő játékát, és a stílusát is, de volt jó pár alkalom, amikor a szokottnál is jobban rajongtunk egy-egy ruhaválasztásáért. Mutatjuk is nyolc kedvencünket!
Rábaközi Andrea kétszer is nagyon meghízott, mégsem esett depresszióba http://www.life.hu/sztarok/20151126-rabakozi-andrea-modell-ketszer-is-nagyon-meghizott-megsem-esett-depresszioba.htmlRábaközi Andrea 25 éve van a modellpályán, a mai napig dolgozik. Negyedszázaddal ezelőtti és mostani képei között alig látszik a különbség, mindegyiken egy gyönyörű, szőke nő néz a kamerába. Megkérdeztük, mi a titka, hogyan lehetne ezt utánacsinálni? TV + Sztárok--Bogdán Csaba: "A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött'http://www.life.hu/sztarok/20151127-szandi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereplojenek-ferje-megszolalt-bogdan-csaba-megvedte-a.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Szandi és Tóth Gabi duettje sokaknál kiverte a biztosítékot. A kommentelők nem értették, hogy a háromgyermekes édesanya miért vonaglott a színpadon. TV + SztárokOrigoKiss Daniella magyar szépségkirálynő vezet a világversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-kiss-daniella-magyar-szepsegkiralyno-vezet-a-miss-world-vilagverseny-internetes-szavazasan.htmlKulcsár Edina után újabb magyar szépségre lehetünk büszkék: Kiss Daniella vezeti ugyanis a Miss World világverseny internetes szavazásán!TV + Sztárok--A félpucér Russell Crowe szinte felismerhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-russell-crowe-felpucelran-szinte-felismerhetetlen.htmlAz egykori gladiátor félpucéran vágott neki egy biciklitúrának barátaival, és míg régen kocsányon lógó szemekkel gyönyörködtünk volna a látványban, most legszívesebben visítva könyörögnénk Russellnek: vegyen fel egy pólót. TV + Sztárok--Aurelio édesapja haláláról: "Ötösével szedem a nyugtatót, képtelen vagyok így létezni"http://www.life.hu/sztarok/20151127-meghalt-vv-aurelio-edesapja-a-fiu-kiborult.htmlAurelio összetört: elhunyt imádott édesapja. A fiú nagyon szerette a papáját, már a ValóVilág előtt bemutatott kisfilmjében is arról beszélt, a legnagyobb félelme az elvesztése, legnagyobb büszkesége ő maga. TV + Sztárok--Az Omegában nem csak Meckynek van fiatal felesége, Elefántnak is http://www.life.hu/sztarok/20151125-az-omegaban-nem-csak-meckynek-van-fiatal-felesege-elefantnak-is.htmlHa eddig azt hittük volna, hogy az Omega együttesből csak Kóbor Jánosnak van több, mint 20 évvel fiatalabb felesége, akkor tévedtünk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.