Csupasz mellét vitte a vörös szőnyegre Jennifer Lawrence

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Jennifer Lawrence meztelen formás villantás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éhezők viadala legújabb és egyben utolsó részének premierjén Jennifer Lawrence vitte el a show-t.

A Chris Martinnal nemrég szakító színésznő egy nagyon merész, de álomszép ruhában érkezett a bemutatóra.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Az oldalt mélyen kivágott ruhaköltemény bepillantást engedett Jennifer Lawrence formás kebleihez is. A estélyi egyébként nem volt villantásveszélyes, az oldalt beillesztett gyönyörűen mutató aranyláncok miatt éppen csak annyit mutatott, amennyit kellett.

Ennyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!

Egyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. Nézd meg a videót itt!
A 127 kilós modell bevállalta! Nem szégyelli a testét Tess Hollidayhttp://www.life.hu/trend/20151106-a-127-kilos-modell-tess-holliday-a-marie-claire-angol-magazinban-pozol-es-elfogadta-magat.htmlTess Holliday-t korábban sokan bántották extrém méretei miatt, ami miatt sokszor magányosnak és értéktelennek érezte magát. Ennek azonban vége, a 127 kilós plus-size modell elfogadta magát, testi adottságait, és nem fél megmutatni bájait. TrendOrigoA hónap színe: a fáradt tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20151105-divat-es-trend-a-honap-szine-a-faradt-tengerzold.htmlHa egész nyáron rajongsz a türkizért, a halvány mentáért, és ősszel sem akarsz behódolni a fekete és a bordó uralmának, akkor idén viselj fáradt tengerzöldet! A világhírű tervezők szerint is ez az őszi-téli szezon egyik legmenőbb színe, és szerintünk is - máris mutatjuk, hogyan viseld! TrendOrigoKőműves-dekoltázs- megelőző boxert hozott létre egy zsenihttp://www.life.hu/trend/20151105-boxer-a-komuves-dekoltazs-ellen.htmlA Vízvezetékszerelő Mosolya (Le Sourire du Plombier) névre keresztelt boxeralsót tervezett egy francia férfi. Ezúton szeretnénk neki megköszönni, hogy megoldást keresett és talált az egyik retina égető problémára, a kőműves-dekoltázsra. Trend--Mindenkit túlragyogott a stílusos Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151105-camilla-hercegne-stilusosan-jelent-meg-egy-uj-zelandi-hivatalos-esemenyen.htmlCsinos kosztümben folytatta új-zélandi és ausztráliai körútját Károly herceg és hitvese, akik ezúttal külön programokon vettek részt Wellington városában. Trend--Szépülj sütőtökkel - hidd el, megéri!http://www.life.hu/trend/20151103-sutotok-a-szepsegapolasban-igy-hasznald.htmlA sütőtök a hideg hónapok egyik abszolút slágere, ám kár lenne hagyni, hogy csak elfogyasztva fejtse ki jótékony hatását. A sütőtök a szépségápolásban is igazi csodaszer, meg is mutatjuk, hogyan érdemes használnod! TrendThinkstockDús keblekkel tért vissza titkos műtétje után Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20151103-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-hatalmas-mellekkel-tert-vissza-titkos-mellmuteterol.htmlA brazil szupermodellt a Bahamákon kapták lencsevégre újdonsült, immár jóval nagyobb dekoltázsával. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.