Miért sminkeli magát öregnek Katalin hercegné?

Forrás: AFP/Jeremy Selwyn -
fashion week jótékonysági akció Katalin hercegné arcfestés stílus sminkelés öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Anglia elsőszámú divatikonja kevésszer mondhatja el magáról, hogy melléválaszt, ha stílusról van szó, ezúttal azonban valami nem stimmelt – már ami a sminkjét illeti.

Katalin hercegné gyönyörű – ez örökérvényű igazság. Vilmos herceg hitvese a minap rövidebb tincsekkel jelent meg egy ismert brókercég jótékonysági eseményén, ahol a divatrajongóknak feltűnt, mennyivel öregebbnek és fáradtabbnak tűnik Katalin.

Forrás: AFP/Jeremy Selwyn

Bizonyára minden idejét és energiáját leköti a kis Charlotte hercegnő és testvérkéje, György herceg, és ezen a sminkje sem segít, hiszen Katalin továbbra is ragaszkodik az erős kontúrokhoz és a hangsúlyos szemsminkhez. A Life.hu-nak itt lenne néhány tippje a fáradt arc megszépítéséhez, itt pedig korábban alaposan kielemeztük a hercegné arcfestési technikáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.