A menőségre és az Éden Hotelre kerestek rá legtöbbször a magyarok 2015-ben

Forrás: Tv2, Instagram/Éden Adrienn -
Lamar Odom Google toplista Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világviszonylatban az októberben kómába esett volt amerikai kosárlabdázó, Lamar Odom, Magyarországon pedig az Éden Hotel című valóságshow vezeti a Google 2015-ös abszolút keresési listáját.

A világon a legtöbbet keresett szavak az elmúlt évben Lamar Odom neve után a Charlie Hebdo, az Agar.io videojáték és Párizs voltak.

Forrás: Tv2, Instagram/Éden Adrienn

Magyarország abszolút toplistáját az Éden Hotel vezeti, dobogós helyre került a Pixwords-megoldások és a Való Világ. A hírek közül legtöbbször a Charlie Hebdo, a napfogyatkozás és Szíria iránt érdeklődtek a magyarok.

Hazai hírességeik közül legtöbbször Vágó István, Simicska Lajos és Csobot Adél, a külföldiek közül Hedy Lamarr amerikai színésznő és feltaláló, Jules Bianchi francia Forma-1-es pilóta és Zyzz, Pumped Gabo példaképe, ausztrál testépítő nevére kerestek rá a magyar netezők - olvasható a Google magyarországi irodájának közleményében.

A kérdések gyakoriságából az derült ki, hogy a magyarországi internetezőket leginkább az érdekli, ki nyeri az Éden Hotelt, ki az igazi lelki társ, hogyan lehet fogyni, hízni és "menőnek lenni".

A keresőóriás szerint havonta több 100 milliárd keresést indítanak a Google keresőben. Száz keresésből azonban még így is átlagosan 15 olyan van, melyet korábban még soha senki nem keresett.

Eltemették a Downton Abbey sztárjának 34 éves vőlegényéthttp://www.life.hu/news/20151216-eltemettek-a-downton-abbey-sztarjanak-michelle-dockerynek-34-eves-volegenyet-john-dineent.htmlA rák egy ritka fajtájában hunyt el Michelle Dockery színésznőnek 34 éves vőlegénye, John Dineen. News--Éveken át fajtalankodott egy kisfiúval egy pedofil Szekszárdonhttp://www.life.hu/news/20151216-egy-kisfiut-eveken-at-molesztalt-es-szexualisan-bantalmazott-egy-pedofil-szekszardon.html8 és fél év börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék azt a 36 éves férfit, aki éveken át molesztált, és meg is erőszakolt egy kisfiút. News--Kevés napsütés és sok-sok köd: Szomorú időjárásra készülj a héten!http://www.life.hu/news/20151216-az-idojaras-elorejelzes-szerint-kodos-es-szomoru-ido-varhato-a-heten.htmlBorult, párás és ködös idő várható a hét további napjaiban – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből. News--Meghalt a Kossuth-díjas zenész, Benkó Sándorhttp://www.life.hu/news/20151216-benko-sandor-kedd-este-elhunyt-a-kossuth-es-liszt-ferenc-dijas-zenesz.htmlÉletének 76. évében váratlanul elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, klarinétos, a Benkó Dixieland Band alapítója. A világhírű művészt kedden este érte a halál. News--Tragédia Bicskénél! Négyen meghaltak az 1-es főútonhttp://www.life.hu/news/20151215-tobben-meghaltak-egy-karambol-miatt-hetfo-este-az-1-es-fouton-bicskenel.htmlTöbben meghaltak egy karambol miatt az 1-es főúton Bicskénél, az M1-es autópálya lehajtójának közelében. Négyen a kocsikban ragadtak és bennégtek. News--Bepereli Bill Cosby azokat a nőket, akik őt erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20151215-bill-cosby-ragalmazas-miatt-bepereli-az-ot-eroszakkal-vadolo-noket.htmlEllentámadásba lendült a sztár, akit eddig közel 50 nő gyanúsított meg szexuális erőszakkal: Cosby 7 nőt perel be rágalmazás vádjával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.