Új külsővel áll a Got Talent színpadára szombat este Sebestyén Balázs

Forrás: RTL Klub -
frizura műsorvezető hajvágás Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este végre a nézők is láthatják, hogyan néz ki a népszerű műsorvezető új frizurája. A hírek szerint Balázs nem túl lelkes az új külsőtől, ám a munkatársai annál inkább. 

Rákóczi Feri még nyáron fogadott Sebestyén Balázzsal, hogy nem gyújt rá három hónapig, és betartotta ígéretét így a népszerű műsorvezető kénytelen volt megszabadulni a hajától. Bár a stúdióban nagy volt a nevetés a végeredményen, a műsor végeztével azonban nem mindenki volt felhőtlenül boldog - írja a Bors.

Forrás: Class FM

"Viki szerint jobb, mint remélte, de otthon még biztos lesz néhány kellemetlen pillanatom. A na­gyobbik fiam, Beni jót nevet majd rajtam, de a kicsi, Noel valószínűleg nem ismer fel. Majd jó közel hajolok hozzá, és sokat beszélek, hogy felismerje a hangomat" - mondta a műsorvezető, aki még nem igazán barátkozott össze a kopaszsággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.