A gálaest házigazdája, Ricky Gervais Matt Damont szerette volna méltatni, egyik kommentárja azonban csúnyán betalált.

Ricky Gervais-től már megszokhatta a közönség, hogy kíméletlenül bírálja és teszi a kéretlen megjegyzéseket a legnagyobb sztárokra is.

Ricky Gervais nem kíméli a sztárokatForrás: AFP/2015 Getty Images/Araya Diaz

A brit színész-humorista immár negyedik alkalommal lépett a Golden Globe-díjátadó színpadára házigazdaként, és éles nyelve most sem kímélte a hírességeket: ezúttal Ben Afflecknek intézett szavain hőkölhetett hátra döbbenten a közönség. Amikor ugyanis Matt Damont szólította, hogy vegye át a legjobb főszereplőnek járó elismerést, a következő szavakkal konferálta fel a színészt: 

Ő a Mentőexpedíció című vígjáték sztárja, és az egyetlen ember, akihez Ben Affleck még nem volt hűtlen - szólt a pikírt megjegyzés, utalva Matt Damon és Ben Affleck legendás barátságára. Ben Affleck ugyanis tavaly jelentette be válását feleségétől, Jennifer Garnertől, akit a hírek szerint a család bébiszitterével csalt meg.

Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálán
Filmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – itt mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!