Poloskáktól kapott súlyos fertőzést a börtönben Lagzi Lajcsi

börtön Lagzi Lajcsi poloska fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 125 nap börtönlét nemcsak a lelkét, testét is megviselte. Galambos Lajos súlyos fertőzést is elkapott az előzetesben.

"A cellámban fertőző poloskák csíptek össze. Sajnos a csípésük bedagadt, és elfertőződött annyira, hogy orvosnak kellett ellátnia" – mondta a trombitaművész, akit cellatársaival együtt kitereltek egy másik helyiségbe, míg karantén alatt egy speciális eljárással ki nem fertőtlenítették cellájukat.

Forrás: TV2

Mint kiderült, az élősködők a vaságyak rácsai között bújtak meg, és általában álmukban támadták meg a fogvatartottakat - írja a Blikk. A zenész azt is elárulta, hogy a patkányok is gyakori vendégek voltak a börtönudvaron, de a falakon belül szerencsére nem találkozott velük.

Kikezdett egy női rabtársa Lagzi Lajcsival

Galambos Lajos 125 napot töltött előzetesben, az ott töltött idő részleteiről pedig hamarosan könyvben is beszámol. A zenészt nagyon megviselték a történtek, ráadásul egy rabtársa is kikezdett vele. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.