Az egyik bulvárlapban bombaként robbant a hír, miszerint egy ismert magyar énekesnő HIV-fertőzött. Először Dér Heni mondta el az esetről a véleményét, majd sorra posztoltak pályatársai.

Megdöbbentő hír kelt szárnyra a magyar celebvilágban. Lapinformációk szerint ugyanis HIV-fertőzött egy hazai híresség, akinek kilétét egyelőre nem fedték fel. Dér Heni felháborodott azon, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégájával bánnak, ennek pedig hangot is adott.

Forrás: M. Schmidt János/Origo

"Az ország nevében és a média nevében kérek az illetőtől elnézést, amiért ezt a hírt így kellett megtudnia mindenkinek. Én úgy gondolom, hogy ennek ellenére is emberek vagyunk, és van saját személyiségi jogunk - például betegséget vagy halálesetet illetően" – mondta az énekesnő.

Szabó Eszter rövidre zárta a dolgot és közösségi oldalán írta meg, hogy, nem ő az, és nem is tudja ki a beteg: „Gőzöm sincs, hogy ki az, nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán, nem is igazán akarom tudni, mások nyomoráról szóló cikkeket eleve nem olvasok el" – írt az énekesnő.

Völgyi Zsuzsi pedig velősen írta meg véleményét Facebook-oldalán, hogy szerinte kacsa a hír és a média generálta.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán