Fontos határidő jár le hétfőn: Ugye, nem felejtetted el?!

Forrás: Thinkstock -
diák diákhitel határidő egyetem ügyintézés oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 15-ig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már márciusban diákhitelben szeretne részesülni. 

Elindult a tavaszi szemeszter Diákhitel igénylési időszaka, aki február 15-ig jelzi hiteligénylési szándékát, már március közepén a kért összeghez jut. A képzési költség akár teljes összege, Diákhitel1 esetében pedig maximum 250 ezer forint igényelhető félévente, ez utóbbi szemeszterenkénti egyösszegű vagy havonkénti utalásban is kérhető.

Forrás: Thinkstock

A változó kamatozású Diákhitel1 kedvező feltételekkel, 3,9 százalékoskamattal elérhető minden hallgató számára, az államilag kamattámogatott Diákhitel2 fix 2 százalékos kamattal az önköltséges hallgatóknak nyújt segítséget képzési díjuk kiegyenlítésében. Az érdeklődők a Diákhitellel kapcsolatos minden fontos információt, tudnivalót magyar és angol nyelven megtalálnak az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ internetes felületén, a www.diakhitel.hu portálon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.