Ábel Anita távozásáról beszélt a Heti hetes főszerkesztője

Forrás: RTL II -
RTL 2 TV2 Ábel Anita Heti Hetes Ónodi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi György, a Heti hetes főszerkeszője Ábel Anita a TV2-höz való átigazolása kapcsán adott interjút az Origónak. A tévés nem aggódik a műsor jövőjéért és Anitát pedig - ha úgy adódik - szívesen várja vissza.

"Lényegében nem érinti nagymértékben a műsor menetét, hogy másik csatornához igazolt, hiszen túléltük azt is, amikor Hajós András váltott hasonlóképpen. Ő szintén elment, aztán később visszajött. Én azt mondtam Anitának, hogy sok sikert kívánok, és ezt nem udvariasságból tettem. Őt és mindenkit visszavárunk, nem vagyok annak a híve, hogy aki elhagyott, most már ne jöjjön. Minden bizonnyal jobb ajánlatot kapott, én ezt elfogadom, és természetesen nem haragszom" - mondta el Ónodi, és hozzátette, még nem tudni, ki ül Anita helyére.

Heti hetes Forrás: RTL II

Az Origó teljes interjúját ITT olvashatod.

"Egy női szereplő szinte mindig szokott lenni a műsorban. Előfordult már, hogy nem volt, de nem ez a jellemző. Állandó női szereplőben nehéz gondolkodni, mert ez a puding próbája, ki kell próbálni, ki hogy működik a műsorban. Ha valakiről azt gondoljuk, hogy állandó arc lesz, de nem válik be, akkor keressük a következőt. Nem dőlök a kardomba, már 140 szereplőnél tart a Heti Hetes" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.