Megvan az év legkínosabb szelfije

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Eugenio Marongiu -
háttér elküldés szelfi vibrátor szülők kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész internet azon a szerencsétlenül járt lányon nevet, aki merő figyelmetlenségből továbbküldött egy képet a szüleinek, amelynek a hátterében látszódik néhány olyan dolog, amelyet valószínűleg sosem mutatna meg egyiküknek sem.

Hála a számtalan telefonos alkalmazásnak, ma már nem nehéz tartani a kapcsolatot a legtávolabbi szeretteinkkel sem. Egy lány azonban pont ennek itta meg a levét.

Forrás: Imgur

Az Imgur egyik névtelen beküldője szerint a fiatal hölgy csak azután vette észre, hogy vibrátoraival a háttérben szelfizett a szüleinek, miután már továbbküldte azt. A lány azonnal írt a testvérének, és arra kérte, törölje a képet, nehogy észrevegyék a szülők. Azt nem tudni, sikerrel járt-e a lánytestvér - ha esetleg mégsem, bizonyára lesz néhány kellemetlen pillanat a családi vacsoraasztalnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.