Bochkor Gábor: “Bunkó vagyok”

Forrás: Music FM / Facebook -
igénytelen nők Önindító bunkó Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába telt már el jó pár nap a rádiós botrányos kijelentése óta, a kedélyek nem akarnak csillapodni. Bochkor Gábor reggeli műsorában ismerte el, hogy udvariatlan volt. 

Bochkor Gábor az Önindító című műsorban tette azt a bizonyos kijelentését, miszerint, “Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék".

Forrás: Music FM / Facebook

Rögtön kiverte a biztosítékot a rádiós véleménye, pedig nem ez az első eset, hogy megosztó álláspontot képvisel Bochkor. Rengetegen támadták ezért a műsorvezetőt, aki szerint az sem baj, ha gyűlöletet vált ki megnyilvánulásaival.

"Bunkó vagyok. Nem érdemes idealizálni, de soha nem is állítottam, hogy egyet kell velem érteni" - idézte a Hot! magazin Bochkor Önindítóban elhangzott szavait.

Havas Henrik: "Nincs annál nagyobb bunkóság, mint valakit felvétel közben kirúgni"http://www.life.hu/sztarok/20160303-havas-henrik-leirta-velemenyet-jakupcsek-gabriella-kirugasarol-ami-szerinte-nagy-bunkosag.htmlAz újságíró a tőle megszokott őszinteséggel mondta el a véleményét Jakupcsek Gabriella elbocsátásáról. Reméli, a műsorvezetőnek ez a szerencsétlen fordulat a megújulás lehetőségét jelenti. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen dögösnek még sosem láthattad Péterfy Borithttp://www.life.hu/sztarok/20160303-peterfy-borit-legujabb-kepen-sziven-szurtak-de-meg-igy-is-nagyon-dogos-az-enekesno.htmlAz énekesnő bordó rúzst és egy csipkés fekete melltartót visel csupán a legújabb fotóján, ami kissé horrorisztikusra sikerült, de Péterfy Bori még így is vadító! TV + Sztárok--Gaál Noémi domborulatai terelik el a TV2 sztárja figyelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160303-alekosz-idojaras-jelentest-gyakorolt-de-eltereltek-a-figyelmet-gaal-noemi-idomai.htmlAz Édes élet szereplője megpróbálta lerajzolni Magyarország határait, ám a csinos meteorológus idomai elterelték a figyelmét. TV + Sztárok--Koós Réka: "Nem leszek már sosem annyira rosszul"http://www.life.hu/sztarok/20160303-koos-reka-nem-hisz-a-felhotlen-boldogsagban.htmlMegtalálta önmagát, de nem hisz a felhőtlen boldogságban Koós Réka. A színésznő munkáról, magánéletről mesélt. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders elismerte, hogy nem A Dal hibázotthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kallay-saunders-andras-is-elismerte-hogy-nem-tortent-technikai-hiba-a-dal-2016-dontojeben.htmlKétszer adhatták elő számukat Kállay-Saundersék A Dal 2016 döntőjében, mivel nem olyan volt a hangzása, amilyennek lennie kellett volna. Az ügy tisztázásáért tárgyalóasztalhoz ültek az érintettek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.