A fitneszguru gyászol, mert imádott kutyája, Szulti ma reggel elpusztult. 

Schobert Norbi egy szívszorító fotóval emlékezett legjobb barátjára, aki ma reggel elhagyta őt. Ahogy korábban beszámoltunk róla, Norbiék januárban azt fontolgatták, elaltatják öreg kutyájukat, Szultánt, ugyanis szemmel láthatóan erős fájdalmai voltak. Majd pár nappal később Norbi a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy szeretett kutyusa jobban van, így lehet, hogy kapnak még egy kis haladékot a sorstól. Nos, az idő lejárt, és a fitneszguru családja búcsúzni kényszerült Szulitól. 

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

„Köszönöm, hogy az elmúlt időben szurkoltatok nekünk, de sajnos ma reggel végleg elaludt az én Legjobb Barátom...."- írta Norbi, akinek felesége, Rubint Réka is szívszorító sorokkal búcsúzott Szulitól.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„14 csodás év, rengeteg feledhetetlen, közös pillanat... Soha nem feledem, amikor a kanapén sorakozó kiskutyák közül lehuppantál a földre, és odaszaladtál hozzám... Te választottál ki minket gazdinak... Karácsonyi ajándék voltál, és az életünk egyik legfontosabb része lettél. Lara a hátadba kapaszkodva állt fel először, és Te óvatosan vigyáztad lépteit... amíg mi napközben dolgoztunk, a muskátlis ládáimban rendet tettél unalmadban... és még sorolhatnám a megrágott cipők számát, a sok-sok közös futást... Annyira NAGYON fáj, hogy elmentél... Drága Szulti! Drága Igaz Barátunk! Nyugodj békében! A mi szívünkben itt élsz mindig!" – írta Réka.