A tulajdonosok - köztük Hugh Hefner - úgy döntöttek, megválnak a Playboy magazintól, mivel nagyon úgy tűnik, hogy pucér lányok nélkül már nem is olyan kelendő a lap.

Előrehaladott állapotban lehet a Playboy eladása, a jelek szerint a cég vezetői már vizsgálják, hogy miként is lehetne értékesíteni  - számolt be a Wall Street Journal.

A lap úgy tudja, hogy akár 500 millió dollárt is érhet a vállalat.

Hugh Hefner az egyik modellelForrás: AFP/Charley Gallay

A Playboy tavaly 93 millió dollárt profitált, ami az 500 millió dolláros eladáshoz képest elég alacsony összeg, de az is lehet, hogy a ebben az árban a Playboy-villa is benne van, amit egyébként már biztos, hogy eladásra kínálnak, Hugh Hefnerrel együtt,

összesen 200 millió dollárért.

A hírek szerint a szerencsés vevő  a vásárlással együtt beleegyezik abba is, hogy a 90 éves Hugh Hefner a haláláig a házban lakhat.

A villa híres volt partijairólForrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

A Playboynál tavaly ősszel történtek hatalmas változások, mivel márciustól már egyáltalán nem szerepelnek meztelen nők a lap hasábjain, a megváltozott fogyasztói szokásokra hivatkozva. Valószínűleg ezért is csökkent a bevétel.

A nosztalgia kedvéért ide kattintva nézzük meg, hogy hogyan is teltek a hétvégék a legendás Playboy-villában!

A 90 éves Hugh Hefner rossz állapotban van
Sakkozás és filmezés - Carla Howe szerint ezekkel telnek mostanában a 89 éves Hugh Hefner napjai. A Playboy magazin vezetőjéről, akinek titkairól korábban egykori barátnője, Holly Madison tálalt ki, ezúttal a híres villa egyik lakója, Carla Howe beszélt. A teljes cikket elolvashatod itt!