Macaulay Culkin újra a régi? Friss fotók!

fotó színész Reszkessetek betörők New York Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reszkessetek, betörők! sztárja az utóbbi években igencsak züllött életet élt, és színészi karrierjét is végleg feladta. A jelek szerint azonban most jó útra tért. 

Macaulay Culkin a napokban New Yorkban sétálgatott, ahol sikerült egy-két lesifotót készíteni róla. A haját továbbra is növeszti, de a szakállától szerencsére megszabadult. A ruhaválasztás is merőben eltér az eddigiektől: a szürke zakó, és a hozzá illő nadrág nagyon jól áll a 35 éves sztárnak. Úgy tűnik, az egykori gyerekszínész végre kezd kiláballni a nehéz időszakból.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Zelig Shaul
Adele bejelentette, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-adele-a-bejelentette-hogy-visszavonul-egy-idore.htmlA rajongók nagy sajnálatára Adele nemrég bejelentette, hogy visszavonul, ráadásul 5 évre. TV + Sztárok--Halle Berry félmeztelen fotóval regisztrált az Instagramon http://www.life.hu/sztarok/20160330-halle-berry-regisztralt-az-instagramon-ledobta-a-textilt-felmeztelen-foto.htmlA gyönyörű színésznő nem nevezhető szégyenlősnek, így bátran dobta le a textilt az első közösségi oldalas bejelentkezése alkalmával. TV + Sztárok--London egyik óriásplakátján látta viszont saját magát Iszak Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-iszak-eszter-musorvezeto-oriasplakaton-talalkozott-hasonmasaval-a-metroban.htmlA műsorvezető Facebook-oldalán jelentkezett be rajongóinak Londonból, és megmutatta, milyen érdekességre bukkant a metróaluljáróban. TV + SztárokOrigoHoppá! J. Lo sms-ben csábítja bulikázni Leonardo DiCapriót: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160330-jennifer-lopez-leonardo-dicaprionak-cimzett-egy-uzenetet-vicces-video-a-sztarrol.htmlJennifer Lopez világsztárokkal flörtölgetett élő adásban. A szexi énekesnő nem másnak, mint Leonardo DiCapriónak címzett egy üzenetet. Persze a válasz sem váratott sokat magára. TV + Sztárok--Bencsik Tamara 3 óra alvás után is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-bencsik-tamara-alig-aludt-tobbet-3-oranal-a-facebookra-posztolt-kepe-alapjan-giy-is-szep.htmlAz énekesnő szépen építgeti németországi karrierjét, de nem feledkezik meg a magyar rajongóiról sem. A Megasztár egykori versenyzője akkor is tele van energiával, ha alig alszik! TV + SztárokOrigoA hercegnő a Bahamákon sütkérezve pihente ki a hét fáradalmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-hercegno-a-bahamakon-sutkerezett.htmlMíg a görögök államadóssága növekszik, addig az egykori trónörökös és családja a Bahamákon pihen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.