Hoppá! J. Lo sms-ben csábítja bulikázni Leonardo DiCapriót: Videó!

J.Lo színész videó sms Leonardo DiCaprio Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez világsztárokkal flörtölgetett élő adásban. A szexi énekesnő nem másnak, mint Leonardo DiCapriónak címzett egy üzenetet. Persze a válasz sem váratott sokat magára. 

A Carpool Karaoke egy olyan műsor, melyben a sztárok James Cordennel mehetnek pár kört autóval, miközben beszélgetnek egymással. A legújabb vendég Jennifer Lopez volt, akivel egy közös éneklés után átlapozták a sztár telefonkönyvét, melyben olyan nevek szerepeltek, mint Demi Lovato, Bradley Cooper, Chris Brown, Cristiano Ronaldo, vagy Leonardo DiCaprió. Utóbbira gyorsan dobtak is egy üzenetet - írja a Justjared.

"Bébi! Úgy gondolom szükségem lenne egy kis lazításra. Van bármi ötleted? Írj!" - szólt az SMS. Az Oscar-díjas sztár komolyan vette az üzenetet, és gyorsan válaszolt is rá: "Úgy érted, hogy ma éjjel, drágám?" Persze később kiderült, hogy csak poénnak szánták a dolgot, de így is eléggé vicces volt a szituáció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.