Szívszorító videó: Így segítettek egy éhező kisfiún!

rendőrség videó szívszorító éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rövid videó az új-zélandi rendőrség toborzófilmjeként látott napvilágot. Arra voltak kiváncsiak, hogy hányan kapják fel a fejüket egy kukából étkező gyermek láttán. 

Volt olyan, aki rögtön bevásárolt a kisfiúnak, mások viszont egyszerűen elmentek mellette. A tanulságos videót már több ezren megosztották a legnépszerűbb közösségi portálon. A kisfiú persze csak egy színész, aki eljátszotta, hogy éppen a szemetesből eszik, ám a járókelők közönye nagyon is valóságos.

Elhunyt Denise Robertson, a britek kedvenc nagynénijehttp://www.life.hu/news/20160401-legyozte-a-rak-denise-robertsont.htmlEgész Anglia siratja a kedvenc TV dokiját, Denise Robertsont, aki csütörtökön hunyt el hasnyálmirigyrák miatt. A britek Denise-t csak úgy becézték, hogy "agony aunt", azaz "aggódó nagynéni". NewsOrigo70 évesen is profin rúdtáncol egy asszony: Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20160331-hetven-eves-rudtancos-tomoko-olyan-tancot-mutatott-be-ami-lattan-leesik-az-allad-video.htmlTomoko az olasz Got Talent színpadán lépett fel az elképesztő mutatványával. A kora ellenére olyan dolgokat csinált, ami még egy fiatalabb táncosnál is látványos. NewsOrigoMeghalt Ronnie Corbett humoristahttp://www.life.hu/news/20160331-meghalt-ronnie-corbett-humorista-85-eves-koraban.htmlA skót származású színész 85 éves korában vesztette életét, családja körében. News--Prostitúcióra kényszerítettek egy 15 éves lányt Zalaegerszegenhttp://www.life.hu/news/20160331-szexualisan-zaklattak-egy-tinedzsert-zalaegerszegen-a-lanyt-bezarva-tartottak.htmlElőzetes letartóztatásba helyeztek Zalaegerszegen egy férfit, társát pedig lakhelyelhagyási tilalommal sújtotta a bíróság, mert bezártak és prostitúcióra kényszerítettek egy 15 éves lányt. NewsOrigoSokk! Egy 8 éves kisfiú holttestét találták meg egy autó hátsó ülésénhttp://www.life.hu/news/20160330-sokk-8-eves-kisfiu-holttestet-talaltak-meg-egy-auto-hatso-ulesen.htmlA német Bild értesülései szerint húsvét hétfőn egy nyolcesztendős kisfiú holttestére bukkantak a rendőrök egy szürke Opel hátsó ülésén Frankfurtban.NewsThinkstockMicsoda? Szelfizett egy túsz az egyiptomi géprablóvalhttp://www.life.hu/news/20160330-szelfizett-a-ben-innes-nevu-tusz-az-egyiptomi-geprabloval.htmlNem volt valódi a robbanóöve az eltérített egyiptomi repülő géprablójának. Veszélytelenségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az egyik túsz még közös képet is készített vele, mosolyogva. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.