Műlábbal is teljes életet él a gyönyörű modell

műláb modell amputáció művégtag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil lány folyamatosan úton van: modellkedik, ejtőernyőzik, rengeteget edz, és még többet mosolyog. Pedig két évvel ezelőtt nem hitte volna, hogy mindebben egy művégtag lesz a legnagyobb támasza.

Sokan el sem tudják képzelni, hogy milyen lehet az élet egy amputáció után, de az biztos, hogy a legtöbbünk arca már a művégtagok hallatán is elborzad. Bizonyára a most bemutatott brazil lány, Paola Antonini is megvívta a maga harcát, miután

2014-ben autóbalesetet szenvedett, és a bal lábát amputálni kellett.

Forrás: Instagram / Paola Antonini

Mindenesetre Paola azóta az Instagram-oldalára feltöltött mosolygós képeivel nap, mint nap bebizonyítja a 600 ezres rajongótáborának, hogy műlábbal is túl lehet lépni egy ilyen traumán, ráadásul nemcsak ő, hanem a divatszakma is jelesre vizsgázott emberségből, amikor a lánynak karrierlehetőséget biztosítottak.

Forradalmi újítás! Már a vakok is élvezhetik a Facebookot http://www.life.hu/news/20160405-mostantol-vakok-is-elvezhetik-a-facebook-kepeit-elkepeszto-ujitas-az-oldalon.htmlOlyan gépi tanulásos algoritmust élesített iOS-es mobilappjában a Facebook, ami felismeri a feltöltött képek tartalmát, ezzel pedig mostantól a látássérültek és vakok is élvezhetik az oldalt. News--A hétvégén ingyen belekóstolhatsz egy gombócnyi Olaszországbahttp://www.life.hu/news/20160405-hetvegen-ingyen-fagyizhatsz-az-andrassy-uton.htmlEgy újonnan nyíló fagyizó nagyszerű ötlettel rukkolt elő. A hétvégén minden érdeklődőt megvendégelnek egy gombóc fagyira az Andrássy úton. NewsThinkstockFelmászott egy fiú a Szabadság hídra, mert összeveszett a szerelmével http://www.life.hu/news/20160404-drama-a-szabadsag-hidon-szerelmes-fiu-maszott-fel-veszekedett-a-parjaval.htmlSzerelmi dráma történhetett Budapesten, a Szabadság hídnál. Egy fiú addig nem volt hajlandó lemászni a hídról, amíg a rendőrök meg nem érkeztek. NewsOrigoA kórház, ahol a háziállatok is látogathatják beteg gazdájukathttp://www.life.hu/news/20160404-a-korhazban-a-haziallatok-is-meglatogathatjak-a-sulyosan-beteg-gazdaikat.htmlA súlyos betegeknek sokat javít az állapotán, hogy szeretett, hű társukat néhány órára maguk mellett tudhatják. NewsOrigoKiderült, miért hunyt el Marque Lynche egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/news/20160404-kiderult-mi-okozta-marque-lynche-egykori-gyereksztar-halalat.htmlTragikus hirtelenséggel távozott 2015.decemberében a híresség. Holtan találták otthonában, ám a halál okát ez idáig titkolták NewsOrigoSokkoló! A betege arcára élvezett egy doktorhttp://www.life.hu/news/20160404-betege-arcara-elvezett-egy-perverz-doktor.htmlAz egykor elismert orvos elbúcsúzhatott jó hírnevétől, miután kiderült, hogy elkábította az egyik betegét, és az öntudatlan nő arcára élvezett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.